€ 7,82
€ 6,88
(€ 34,40 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 0,94)
Bijsluiter van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray 20 ml

Omschrijving van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Kamillosan® Ocean HYPER is een neusspray op basis van o.a. een hypertone zoutoplossing (2,5% NaCl) en een vloeibaar kamille-extract. Een hypertone oplossing ontzwelt de ontstoken neusslijmvliezen en bestrijdt een neusverstopping.
Het kamille-extract heeft verzachtende, helende en anti-inflammatoire eigenschappen. Dit extract bevordert een herstel van het beschadigde neusslijmvlies.
Kamillosan® Ocean HYPER bevat géén bewaarmiddelen en mag na de opening tot de vervaldatum worden gebruikt.
Kamillosan® Ocean HYPER mag op lange termijn, zonder risico van verslaafdheid, worden gebruikt. De nieuwe aanbevelingen over de behandeling van een overvolle of verstopte neus beperken het gebruik van nasale decongestiva en adviseren bij voorkeur het gebruik van een zoutoplossing.

Indicatie

Kamillosan® Ocean HYPER wordt gebruikt voor de vrijmaking van een verstopte neus, die het gevolg kan zijn van een verkoudheid gekenmerkt door rhinitis of die werd veroorzaakt door een allergie.
Kamillosan® Ocean HYPER wordt ook gebruikt voor de verlichting van nasale irritaties die worden veroorzaakt door externe factoren te wijten aan milieuvervuiling.

Gebruik van Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

De dosering van Kamillosan® Ocean HYPER bedraagt 2 à 3 verstuivingen per neusgat, minstens 3 tot 4 keer per dag naargelang de behoefte.

Waarschuwing

Niet aangewezen voor personen die overgevoelig zijn voor planten of plantaardige bestanddelen afkomstig van de familie van de Asteraceae.
Kamillosan® Ocean HYPER kan niet worden gebruikt tijdens en na epistaxis.
Het gebruik van dezelfde fles door verschillende personen kan aanleiding geven tot het verspreiden van infecties.
Kamillosan® Ocean HYPER mag worden gebruikt door zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
€ 7,82
€ 6,88
(€ 34,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan Ocean Hyper Neusspray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Goede neusspray op basis van fysiologisch water en kamille, minder schadelijk bij langdurig gebruik, 's avonds/'s nachts dikwijls last van verstopte neus

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Deze neusspray helpt bij een lichte neusverstopping, maar bij een echt serieuze verkoudheid met een verstopte neus helpt deze neusspray niet. Dan is er wat sterkers nodig.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Een spray die handig is in gebruik. Werkt ontzwellend waardoor neus minder lang verstopt blijft. Goed in combinatie met de isotone neusspray bij verkoudheid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kamillosan Ocean Hyper Neusspray kopen

Je kan Kamillosan Ocean Hyper Neusspray van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Allergie