€ 12,99
€ 11,04
(€ 36,80 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 1,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Kalip'tus Lotion

De Kalip’tus® Lotion verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling.
De Essentiële Oliën zijn 100 % zuiver en natuurlijk en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.

De Kalip’tus lotion werd voor 100 % samengesteld uit 11 synergetisch werkende essentiële oliën met kwaliteitslabel: Eucalyptus radiata (eucalyptus radiata), Eucalyptus globulus (eucalyptus globulus), Mentha arvensis (akkermunt), Lavandula hybrida (lavendel abrialiskloon), Ravensara aromatica (ravensara), Rosmarinus officinalis (rozemarijn), Aniba roseadora (Rozenhout), Melaleuca quinquenervia (niaouli), Melaleuca cajuputi (kajapoetboom), Eugenia caryophyllata (kruidnagel) en Laurus nobilis (laurier). Kalip’tus is een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen en tevens de weerstand helpt te verhogen. Vanaf de eerste verschijnselen van koude helpt Kalip’tus u om in topvorm te raken tijdens de winterperiode.

Indicatie

Een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen, verhoogt de weerstand.

Gebruik van Kalip'tus Lotion

Op de huid: Meerdere malen per dag, tussen de 3 en de 10 druppels, borst, rug, buik of nek zacht inwrijven.

Bij kinderen onder 6 jaar of personen met een hypergevoelige huid
verdunt men de Kalip’tus® Lotion met Plantaardige Olie (verhouding: 3 druppels Lotion voor 9 druppels Plantaardige Olie).

Inhalatie: Doe enkele druppels op een zakdoek, een sjaal, een hoofdkussen, op de voetmat, op het voeteneinde van de matras, in een kommetje heet water of in het water van de Kalip’tus® Verstuiver.

Ingrediënten Kalip'tus Lotion

Eucalyptus radiata, Melaleuca cajuputi, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Melaleuca quinquenervia, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Cymbopogon martinii, Melaleuca alternifolia, Thymus mastichina, Eugenia caryophyllus, Mentha arvensis.

Waarschuwing

Niet inslikken. Bij kinderen jonger dan 3 jaar enkel te gebruiken op medisch advies, nooit onverdund (bv. enkele druppels in een kommetje heet water buiten het bereik van het kind). Het is aanbevolen deze Lotion niet te gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies. Niet gebruiken bij personen met een allergie zonder vooraf een huidtest met het product uitgevoerd te hebben. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
€ 12,99
€ 11,04
(€ 36,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kalip'tus Lotion

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Een heel goede lotion voor in de bijhorende verstuiver te gebruiken. Maar enkele druppeltjes nodig. De geur is een aangenaam milde eucalyptus geur die zorgt dat de luchtwegen opengaan. zelfs voor mijn kitten met niesziekte helpt dit. Enige minpuntje vind ik de speciale veiligheidsdop. Deze was bij mij al stuk waardoor het een heel geprul was om de dop open te krijgen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Zodra de eerste tekenen van afkoeling verschijnen, leg ik een paar druppels Kalip'tus op mijn kussen. Mijn ademhalingsproblemen verdwijnen sneller.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  zeer goede olie voor in de Kalip'tus verstuiver in de kinderkamer, aangename geur en zorgt voor een betere ademhaling, merkelijk minder verkoudheden sinds we deze lotion gebruiken voor dochter.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kalip'tus Lotion kopen

Je kan Kalip'tus Lotion van het merk Kalip'tus, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Phytosun Complexen voor Verstuiving of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling