€ 12,55
€ 10,79
(€ 35,97 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 1,76)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Kalip'tus Lotion

De Kalip’tus® Lotion verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling.
De Essentiële Oliën zijn 100 % zuiver en natuurlijk en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen.

De Kalip’tus lotion werd voor 100 % samengesteld uit 11 synergetisch werkende essentiële oliën met kwaliteitslabel: Eucalyptus radiata (eucalyptus radiata), Eucalyptus globulus (eucalyptus globulus), Mentha arvensis (akkermunt), Lavandula hybrida (lavendel abrialiskloon), Ravensara aromatica (ravensara), Rosmarinus officinalis (rozemarijn), Aniba roseadora (Rozenhout), Melaleuca quinquenervia (niaouli), Melaleuca cajuputi (kajapoetboom), Eugenia caryophyllata (kruidnagel) en Laurus nobilis (laurier). Kalip’tus is een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen en tevens de weerstand helpt te verhogen. Vanaf de eerste verschijnselen van koude helpt Kalip’tus u om in topvorm te raken tijdens de winterperiode.

Indicatie

Een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen, verhoogt de weerstand.

Gebruik van Kalip'tus Lotion

Op de huid: Meerdere malen per dag, tussen de 3 en de 10 druppels, borst, rug, buik of nek zacht inwrijven.

Bij kinderen onder 6 jaar of personen met een hypergevoelige huid
verdunt men de Kalip’tus® Lotion met Plantaardige Olie (verhouding: 3 druppels Lotion voor 9 druppels Plantaardige Olie).

Inhalatie: Doe enkele druppels op een zakdoek, een sjaal, een hoofdkussen, op de voetmat, op het voeteneinde van de matras, in een kommetje heet water of in het water van de Kalip’tus® Verstuiver.

Ingrediënten Kalip'tus Lotion

Eucalyptus radiata, Melaleuca cajuputi, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Melaleuca quinquenervia, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Cymbopogon martinii, Melaleuca alternifolia, Thymus mastichina, Eugenia caryophyllus, Mentha arvensis.

Waarschuwing

Niet inslikken. Bij kinderen jonger dan 3 jaar enkel te gebruiken op medisch advies, nooit onverdund (bv. enkele druppels in een kommetje heet water buiten het bereik van het kind). Het is aanbevolen deze Lotion niet te gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding zonder medisch advies. Niet gebruiken bij personen met een allergie zonder vooraf een huidtest met het product uitgevoerd te hebben. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Kalip'tus Lotion 30 ml
€ 12,55
€ 10,79
(€ 35,97 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Kalip'tus lotion

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zodra de eerste tekenen van afkoeling verschijnen, leg ik een paar druppels Kalip'tus op mijn kussen. Mijn ademhalingsproblemen verdwijnen sneller.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede olie voor in de Kalip'tus verstuiver in de kinderkamer, aangename geur en zorgt voor een betere ademhaling, merkelijk minder verkoudheden sinds we deze lotion gebruiken voor dochter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit product. Ik gebruik het vaak in periodes van verkoudheden. Enkele druppels in heet water en dan snuiven. Zet de neus open en verlicht hoofdpijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht naar aanleiding van de baby-versie die ik bij mijn dochtertje gebruik. Deze ruikt wel een stuk sterker, maar je moet er dan ook maar een paar druppeltjes van gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat je een bevrijdend gevoel heeft in geval van verkoudheid of verstopte neus. Toepasbaar voor jong en oud, zonder gevaar voor verslaving
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal in de auto, de slaapkamer bij infecties van de bovenste en onderste luchtwegen. De patiënt krijgt weer lucht en het gevaar op besmetting is ferm gereduceerd!

Kalip'tus Lotion kopen

Je kan Kalip'tus Lotion van het merk Kalip'tus, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling