€ 7,50
€ 6,75
Bespaar 10% (€ 0,75)

Omschrijving van Dental reach floss waxed

J&J REACH floss verwijdert plak en voedselresten tussen tanden en op plaatsen waar de tandenborstel niet bij kan komen. Dagelijks gebruik van floss verkleint de kans op gaatjes, houdt uw tandvlees gezond en voorkomt slechte adem.

De nylon flossdraad is voorzien van een waslaag, waardoor de draad gemakkelijk tussen de tanden en kiezen glijdt. Deze floss is bijzonder geschikt bij minder glad afgewerkte vullingen en aanbevolen voor beginners.

Gebruiksaanwijzing:
1. Neem een stukje floss van ca. 45 cm en wikkel de uiteinden om de middelvingers. Laat ongeveer 2 cm tussen de vingers over.
2. Houd de floss stevig vast tussen duim en wijsvinger en breng deze met een zagende beweging tussen de tanden tot net niet tegen het tandvlees.
3. Reinig met een op en neer gaande beweging de zijkant van elke tand en kies.
4. Als de floss vies of rafelig wordt, neem dan een schoon stukje.

€ 7,50
€ 6,75

Laatste reviews en ervaringen met Dental reach floss waxed

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede fijne flos

  Super flosdraad. Heel fijn, kan gemakkelijk tussen tanden die weinig afstand hebben met elkaar. De draad is zacht, het systeem (plastic doos met afsnij-systeem) werkt goed. Ik gebruik deze flos al jaren en koop geen andere.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Super

  Deze flos is stijf. Het is gecoat met was en werkt daarom zeer goed. Vergeleken met andere producten die geen was bevatten en te zacht zijn. Het is veel effectiever, maar toch heel zachtaardig. Aanbevolen door mijn tandarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  geslaagde aankoop

  Produkt tegen voordelige prijs gekocht en is onmisbaar voor de dagelijkse mondhygiëne. Produkt heeft ook een lange gebruiksduur. Kortom interessante aankoop.

  Was deze beoordeling nuttig?

Dental reach floss waxed kopen

Je kan Dental reach floss waxed van het merk Johnson & Johnson , geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden