€ 20,84
€ 15,21
Bespaar 27% (€ 5,63)
Promotie 27% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Jelonet 10cm x 40cm

Jelonet is gemaakt van speciaal geweven, wijdmazig katoen gaas, geïmpregneerd met witte paraffine. De draden zijn in elkaar gevlochten waardoor het niet rafelt.

- Comfortabel voor de patiënt Jelonet werkt verzachtend, verkleeft niet aan de wond en zorgt ervoor dat het wondvocht onbelemmerd door een absorberend kompres wordt opgenomen.

- Neutraal
Jelonet is een neutraal vetgaaskompres en dus ideaal bij gebruik van ongeacht welke uitwendige antiseptica of antibiotica.

- Diverse afmeting verkrijgbaar
Jelonet is verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, waarvan de grotere maten bij uitstek geschikt zijn voor bijvoorbeeld behandeling van brandwonden. Ook is JELONET in diverse verpakkingsvormen beschikbaar: Per stuk steriel in peel-apart verpakking, voorzien van een tussenblad ter bevordering van een aseptische techniek.

Indicatie

Granulerende en
epithelialiserende wonden :
- Doorligwonden & beenulcera
- Donorplaatsen
- Postoperatieve wonden
- Brandwonden
- Dermabrasie
€ 20,84
€ 15,21

Laatste reviews en ervaringen met Jelonet 10cm x 40cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  onmisbaar voor de verzorging van open wonden aan de benen

  deze worden gebruikt door de thuisverpleegsters voor de verzorging van de wonden schoonmoeder, omdat anders alle kompressen in de wonden kleven, en dan weer alles wordt opengetrokken bij het verwijderen, en deze jelonet kompressen verhinderen dit.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Ideaal voor wonden

  Mama heeft beenwonden die moeilijk te genezen zijn en dit product is ideaal omdat het zich niet aan de wonden hecht en omdat de verpleegkundige twee keer per dag een verband moet aanbrengen, maakt het de operatie minder pijnlijk

  Was deze beoordeling nuttig?

Jelonet 10cm x 40cm kopen

Je kan Jelonet 10cm x 40cm van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden