€ 9,00
€ 7,56
Bespaar 16% (€ 1,44)
Promotie 16% korting

Omschrijving van Jelonet 10cm x 10cm

Jelonet is gemaakt van speciaal geweven, wijdmazig katoen gaas, geïmpregneerd met witte paraffine. De draden zijn in elkaar gevlochten waardoor het niet rafelt.

- Comfortabel voor de patiënt Jelonet werkt verzachtend, verkleeft niet aan de wond en zorgt ervoor dat het wondvocht onbelemmerd door een absorberend kompres wordt opgenomen.

- Neutraal
Jelonet is een neutraal vetgaaskompres en dus ideaal bij gebruik van ongeacht welke uitwendige antiseptica of antibiotica.

- Diverse afmeting verkrijgbaar
Jelonet is verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen, waarvan de grotere maten bij uitstek geschikt zijn voor bijvoorbeeld behandeling van brandwonden. Ook is JELONET in diverse verpakkingsvormen beschikbaar: Per stuk steriel in peel-apart verpakking, voorzien van een tussenblad ter bevordering van een aseptische techniek.

Indicatie

Granulerende en
epithelialiserende wonden :
- Doorligwonden & beenulcera
- Donorplaatsen
- Postoperatieve wonden
- Brandwonden
- Dermabrasie
€ 9,00
€ 7,56

Laatste reviews en ervaringen met Jelonet 10cm x 10cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer goed onderdeel voor een wondverband.

  Dit product wordt gebruikt door mijn verpleegkundige, dit vette verband beschermt de wond goed, bedekt met een helende crème, Jelonet, steriel kompres en een kleverige doek (Mefix bijvoorbeeld). De volgende dag is de hele zaak gemakkelijk te verwijderen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Jelonet

  Jelonet is een steriel vetgaasverband. Het houdt de wonde vochtig en kleeft niet aan de wond zodat het nieuw gevormd wondweefsel niet beschadigd wordt bij het verwijderen van het verband. Het zorgt ervoor dat het gevormde wondvocht goed wordt gedraineerd naar een tweede aan te brengen opvangverband. Goed toepasbaar op alle open diepere wonden. Ik heb ze gebruikt bij de beenkwetsuur bij mijn moeder met gunstig resultaat als gevolg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Knappe uitvinding

  Met ‘Jelonet’ kan je zeer efficiënt een wonde afdekken zonder dat het erin kleeft. Het bevat ook een vette substantie die helpt om de wonde te genezen zonder korstvorming (korstvorming is verleden tijd!). Je kan er eenvoudig de nodige grootte van af knippen en het is daardoor zeer zuinig en praktisch bij gebruik. Jelonet moet je steeds in je huisapotheek hebben want het is een redder bij grote en kleine wonden.

  Was deze beoordeling nuttig?

Jelonet 10cm x 10cm kopen

Je kan Jelonet 10cm x 10cm van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden