€ 9,62
€ 8,66
(€ 28,87 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,96)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Jaloplast

Jaloplast Gel is een bereiding voor topisch gebruik met hyaluronzuur als belangrijkste bestanddeel. Hyaluronzuur is een biologisch polysacharide (glycosaminoglycaan) dat aanwezig is in de extracellulaire matrix van de meeste weefsels. Dankzij de hydrofiele eigenschappen zorgt het voor een gehydrateerde ruimte rondom en tussen de cellen, hetgeen de migratie van de cellen vergemakkelijkt.

Vermits Jaloplast Gel kleurloos is, is dit product, omwille van esthetische redenen aangewezen.

Indicatie

Jaloplast Gel is aangewezen bij de behandeling van huidirritaties en letsels. De gel is voornamelijk bestemd voor het bedekken van acute en chronische wonden (schaafwonden, zones van huidtransplantaties, post-operatieve snijwonden, eerste- en tweedegraads brandwonden, vasculaire en metabolische ulcera en doorligwonden) en voor het vochtig houden van de omgeving rond de wonde, zodat deze beschermd wordt tegen schuren, wrijven en uitdrogen.

De wonden en ulcera dienen voor de behandeling gereinigd en ontsmet te worden. Breng een dun laagje gel aan op het wondoppervlak, dit twee of meerdere keren per dag. Het behandelde oppervlak dient bedekt te worden met een steriel gaasje en een steriel verband.

Ingrediënten Jaloplast

Belangrijkste bestanddelen :

Hyaluronzuur Na-zout, 0.2 %

Andere bestanddelen:

Oplossing van sorbitol 70%, Natrium dehydroacetaat, Methyl-p-hydroxybenzoaat, Propyl-p-hydroxybenzoaat, Carbomeer 940, Natrium hydroxide, Aqua purificata

€ 9,62
€ 8,66
(€ 28,87 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Jaloplast

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Fantastisch om in open wonden, littekenen van puistjes en als overal bescherming van en geïrriteerde huid te gebruiken. Een beetje meer % hyaluronzuur zou het ideaal geweest zijn.

    Was deze beoordeling nuttig?

Jaloplast kopen

Je kan Jaloplast van het merk Kela , geproduceerd door KELA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne