€ 35,75
€ 29,67
Bespaar 17% (€ 6,08)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/10/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van iWhite Instant 2

iWhite Instant2 bevat een unieke drievoudige technologie die de tanden onmiddellijk tot 8 tinten witter maakt, het glazuur herstelt en de tandstructuur versterkt. Meteen na de eerste behandeling ziet u resultaat!

Dit éénstapssysteem is gemakkelijk te dragen en gebruiken en verwijdert actief vlekken van de tanden. Het product bestaat uit 10 dunne en buigzame bitjes die een comfortabele pasvorm en een uitstekend resultaat garanderen. U hoeft geen mondstukken schoon te maken of uit te koken en hebt geen gedoe met spuitjes of borstels.
 
De iWhite Instant2-bitjes passen rond ieder gebit en worden afzonderlijk verpakt. Deze bitjes voor thuisbehandeling hoeven slechts 20 minuten per dag te worden gedragen voor onmiddellijk resultaat tot 8 tinten witter. Het product kan 5 dagen na elkaar worden gebruikt voor een nog verbluffender resultaat, of af en toe, wanneer het nodig is.

iWhite Instant2 is klinisch bewezen veilig en onmiddellijk effectief.
€ 35,75
€ 29,67

Laatste reviews en ervaringen met iWhite Instant 2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  PRODUCTTEST VOLGENS IWHITE2

  Ik heb dit product getest, maar helaas geen verandering, misleidende reclame te duur voor dit resultaat nihil Ik vraag om terugbetaling van mijn geld

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Dit product geeft een resultaat vanaf de eerste keer. Alle koffie en andere vlekken op de tanden verminderen. Heel gemakkelijk in gebruik daar het product reeds aangebracht is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Slechts 1 keer geprobeerd voorlopig, geen idee of het werkt. De bitjes zijn heel klein en bedekken dus maar enkel de voorste 6 tanden. De gel zit op een hoopje, niet evident om alle tanden gelijkmatig te voorzien van de gel. Volgende keer ga ik proberen met een wattenstokje om de gel op mijn tanden te verdelen.

  Was deze beoordeling nuttig?

iWhite Instant 2 kopen

Je kan iWhite Instant 2 van het merk iWhite , geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE