€ 35,75
€ 33,25
Bespaar 7% (€ 2,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van iWhite Instant 2

iWhite Instant2 bevat een unieke drievoudige technologie die de tanden onmiddellijk tot 8 tinten witter maakt, het glazuur herstelt en de tandstructuur versterkt. Meteen na de eerste behandeling ziet u resultaat!

Dit éénstapssysteem is gemakkelijk te dragen en gebruiken en verwijdert actief vlekken van de tanden. Het product bestaat uit 10 dunne en buigzame bitjes die een comfortabele pasvorm en een uitstekend resultaat garanderen. U hoeft geen mondstukken schoon te maken of uit te koken en hebt geen gedoe met spuitjes of borstels.
 
De iWhite Instant2-bitjes passen rond ieder gebit en worden afzonderlijk verpakt. Deze bitjes voor thuisbehandeling hoeven slechts 20 minuten per dag te worden gedragen voor onmiddellijk resultaat tot 8 tinten witter. Het product kan 5 dagen na elkaar worden gebruikt voor een nog verbluffender resultaat, of af en toe, wanneer het nodig is.

iWhite Instant2 is klinisch bewezen veilig en onmiddellijk effectief.
€ 35,75
€ 33,25

Laatste reviews en ervaringen met iWhite Instant 2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  SUPERZUIVERE TANDEN

  IK GEBRUIK DIT PRODUCT AL JAREN, MAAR DIT IS DE EERSTE KEER DAT IK HET VAN FARMALINE BESTEL. IK GEBRUIK HET ÉÉN KEER PER MAAND EN MIJN TANDARTS VERTELT ME ELKE KEER DAT IK GOED VOOR MIJN TANDEN ZORG.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  enigszins teleurgesteld

  In tegenstelling tot wat wordt gezegd, passen de rompen zich niet zo gemakkelijk aan, je moet lang wachten tot het deeg "smelt" (niets te maken heeft met het comfort van een op maat gemaakte romp). Na twee keer gebruik, nog steeds geen verandering (bleken aangekondigd na het eerste gebruik). Ik ga naar het einde van de doos, terwijl ik toch bezig ben, om te kijken of ik dit product terug wil kopen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  5 van 5 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  PRODUCTTEST VOLGENS IWHITE2

  Ik heb dit product getest, maar helaas geen verandering, misleidende reclame te duur voor dit resultaat nihil Ik vraag om terugbetaling van mijn geld

  Was deze beoordeling nuttig?

iWhite Instant 2 kopen

Je kan iWhite Instant 2 van het merk iWhite , geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE