Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

iWhite Advanced Giftbox 4 Producten 1 stuk

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Dit product wordt gratis geleverd!
€ 75,00
€ 67,50 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

De iWhite Advanced Giftbox bestaat uit:
 
iWhite Instant Kit
iWhite Tooth Polisher
iWhite Mondwater
iWhite Tandpasta

Deze giftbox biedt het complete whitening pakket voor wittere tanden en een stralende glimlach. De producten zorgen er in combinatie van elkaar voor dat je tanden witter worden èn blijven.
 
De iWhite Instant Whitening kit is vijf opeenvolgende dagen achter elkaar te gebruiken of wanneer je denkt dat dit nodig is. De iWhite Instant Tandpasta en Mondwater zijn geschikt voor dagelijks gebruik. We adviseren om de tanden één keer per week te polijsten met de iWhite Tooth Polisher.
 
1. iWhite Instant Kit
iWhite Instant is een professionele whitening kit voor wittere tanden die je thuis kunt gebruiken. Het product bevat een nieuwe, revolutionaire whitening gel waarvan de veiligheid klinisch is aangetoond en die onmiddellijk werkt. Het resultaat is meteen zichtbaar na de eerste behandeling. Wens je een nog verbluffender resultaat? Gebruik iWhite Instant dan gedurende 5 opeenvolgende dagen.
 
2. iWhite Instant Tandpasta
 
iWhite Instant Whitening Tandpasta is de perfecte partner voor je tanden en kan dagelijks gebruikt worden. Deze tandpasta met drievoudige werking herstelt de natuurlijke witheid van je tanden en verzorgt het gebit het hele jaar door.
 
3. iWhite Instant Mondwater
 
iWhite Instant Whitening Mondwater bevat ingrediënten met een drievoudige werking voor dagelijks gebruik. De aanwezigheid van blauwe covarine in de formule zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat na slechts één beurt. Het mondwater verwijdert tandplak en voorkomt vorming van nieuwe tandplak, en zorgt zo voor een intens witte, heldere glimlach.
 
4. iWhite Tooth Polisher
 
De gebruiksvriendelijke iWhite Tooth Polisher gebruikt professionele technologie om tandplak en oppervlakkige vlekken van koffie, thee en tabak te verwijderen en om de vorming van tandplak tegen te gaan. De iWhite Tooth Polisher kan wekelijks worden gebruikt.

Indicatie

Deze giftbox biedt het complete whitening pakket voor wittere tanden en een stralende glimlach
 
iWhite Advanced Giftbox 4 Producten 1 stuk
€ 75,00
€ 67,50
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
iWhite Advanced Giftbox 4 Producten 1 stuk
€ 75,00
€ 67,50
Product niet beschikbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook


iWhite Advanced Giftbox 4 Producten kopen

Je kan iWhite Advanced Giftbox 4 Producten van het merk iWhite , geproduceerd door SYLPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden