€ 16,19
€ 14,73
(€ 7,37 / 100 ml)
Bespaar 9% (€ 1,46)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Item Shampoo Alpha Cade

Met schilfers bedekte rode vlekken, jeuk aan hoofdhuid of bedekte lichaamsdelen, losstaand of ten gevolge van een aandoening, zijn vaak voorkomende kwalen in het dagelijkse leven. Ze kunnen hardnekkig zijn en regelmatig terugkomen.

Alphacade is een aanvulling op andere behandelingen en verzekert een drievoudige werking die de hygiëne verbetert bij schilfervorming.

Resultaten: Bij regelmatig gebruik van Alphacade bij sterke schilfervorming wordt een gunstige evolutie vastgesteld waarbij zowel de gezondheid van het haar als de hoofdhuid, verbetert. Het haar en de hoofdhuid worden soepeler en zachter.

Gebruik van Item Shampoo Alpha Cade

Alphacade wordt bijzonder aangeraden bij schilfering van de hoofdhuid en de huid. De niet-irriterende hydraterende bestanddelen en de sterke cosmetische kwaliteiten (aangename geur, schuimend effect) laten een gebruik toe van 3 à 4 maal per week tijdens het douche, of vaker indien de arts dat voorschrijft.

€ 16,19
€ 14,73
(€ 7,37 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Item Shampoo Alpha Cade

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Blij dat ik dit product met farmaline wat betaalbaarder gevonden heb. Merkbaar verschil met andere shampoos voor de behandeling van jeuk. Beter resultaat dan de cortisonelotion die ik al jaren gebruikte

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Zeer goed product, tot nu toe is het resultaat zeer bevredigend. Ik heb een discrete vorm van psoriasis die te wijten is aan een teveel aan sebhorrata.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  de jeuk en irritatie op de hoofdhuid verminderd merkelijk (tot helemaal) na enkele weken gebruik. Dit product gebruik ik al geruime tijd en het is werkzamer dan de andere die ik voorheen probeerde.

  Was deze beoordeling nuttig?

Item Shampoo Alpha Cade kopen

Je kan Item Shampoo Alpha Cade van het merk Item , geproduceerd door ALPHAMEGA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging