€ 39,58
€ 35,62
Bespaar 10% (€ 3,96)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Inversion Vrouw Total Beauty

Dankzij de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen kunnen we de invloed van de tijd afremmen en onze schoonheid bewaren. Inversion Femme is het resultaat van onderzoek dat werd verricht door Franse wetenschappelijke teams. Het bevat een combinatie van natuurlijke ing rediënten die door hun kwaliteit en complementariteit het eerste product vormen dat een totaaloplossing biedt tegen veroudering van huid, figuur, haren en nagels.
Inversion Femme is een zeer innovatief voedingssupplement. De bestanddelen werden verdeeld over twee verschillende capsules, zodat de juiste dosis op het juiste moment kan worden toegediend ('s morgens en 's avonds).
De doeltreffendheid van Inversion Femme werd aangetoond in twee klinische studies die werden uitgevoerd in Frankrijk. Het product heeft vier complementaire werkingen:
- anti-oxidatieve werking: beschermt de huid en de annexen (haren en nagels) tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.
- thermogenetische werking: stimuleert het energieverbruik voor eht behoud of het terugvinden van een jeugdig figuur.
- voedende werking: levert de nodige voedingsbestanddelen voor de vernieuwing en groei van huid, nagels en haren.
- tonifiërende werking: vrijwaart onze tonus en geeft een gevoel van welbehagen.

Gebruik van Inversion Vrouw Total Beauty

2 rode capsules 's morgens (of 's middags) en 1 zilveren capsule 's avonds, in te nemen met een groot glas water. Om een optimaal effect te verkrijgen, is het belangrijk dat de rode capsules ingenomen worden tijdens de maaltijd: een "echt" ontbijt of het middagmaal.
Inversion Vrouw Total Beauty 90 capsules
€ 39,58
€ 35,62

Laatste reviews en ervaringen met Inversion vrouw total beauty

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik al jaren en ben er goed mee op mijn 71ste. Vroeger had ik last van haaruitval en afbrekende nagels. Met Inversion Femme is dit totaal verholpen. Ook een vlotte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het product geeft een goede werking ,en is duidelijk in verband met gebruik.Jammer dat de capsules zo groot zijn .Is niet zo gemakkelijk om door te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit supplement op regelmatige wijze in een kuur van 3/6 maanden (vanwege de prijs die toch wel zeer hoog is). Ik vind dat het helemaal geschikt is voor mijn leeftijd: +45 jaar. Je moet jezelf goed disciplineren om de rode capsules in te nemen met een goede maaltijd (zwakke maag) en niet 's avonds. Voor mij maakt dit product mijn huid steviger, ik heb het gevoel dat rimpels, haar en hydratatie van de huid onder controle zijn en ik slaap echt beter. Wanneer wordt het tegen een meer betaalbare prijs verkocht?
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Ik ben er iets minder dan twee weken geleden mee begonnen, dus misschien is het nog te vroeg om resultaten te zien op de donkere kringen. Ik merk echter wel dat er een effect is op de spijsvertering en eliminatie ook al is er tot mijn grote spijt geen enkel effect op mijn gewichtsverlies.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  vind dit een goed product, heb ieder jaar na de zomer last van haaruitval, als ik Inversion gebruik stopt dit onmiddellijk. Ben hier zeer tevreden over.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet klaar met het innemen van het eerste doosje, 2 plaatjes. Ik wacht dus nog op resultaten op lange termijn, ten minste 2 maanden om resultaten te zien.

Inversion Vrouw Total Beauty kopen

Je kan Inversion Vrouw Total Beauty van het merk Besins Healthcare, geproduceerd door BESINS HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw