€ 39,58
€ 35,62
Bespaar 10% (€ 3,96)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Inversion Vrouw Total Beauty

Dankzij de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen kunnen we de invloed van de tijd afremmen en onze schoonheid bewaren. Inversion Femme is het resultaat van onderzoek dat werd verricht door Franse wetenschappelijke teams. Het bevat een combinatie van natuurlijke ing rediënten die door hun kwaliteit en complementariteit het eerste product vormen dat een totaaloplossing biedt tegen veroudering van huid, figuur, haren en nagels.
Inversion Femme is een zeer innovatief voedingssupplement. De bestanddelen werden verdeeld over twee verschillende capsules, zodat de juiste dosis op het juiste moment kan worden toegediend ('s morgens en 's avonds).
De doeltreffendheid van Inversion Femme werd aangetoond in twee klinische studies die werden uitgevoerd in Frankrijk. Het product heeft vier complementaire werkingen:
- anti-oxidatieve werking: beschermt de huid en de annexen (haren en nagels) tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.
- thermogenetische werking: stimuleert het energieverbruik voor eht behoud of het terugvinden van een jeugdig figuur.
- voedende werking: levert de nodige voedingsbestanddelen voor de vernieuwing en groei van huid, nagels en haren.
- tonifiërende werking: vrijwaart onze tonus en geeft een gevoel van welbehagen.

Gebruik van Inversion Vrouw Total Beauty

2 rode capsules 's morgens (of 's middags) en 1 zilveren capsule 's avonds, in te nemen met een groot glas water. Om een optimaal effect te verkrijgen, is het belangrijk dat de rode capsules ingenomen worden tijdens de maaltijd: een "echt" ontbijt of het middagmaal.
€ 39,58
€ 35,62

Laatste reviews en ervaringen met Inversion Vrouw Total Beauty

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit product gebruik ik al jaren en ben er goed mee op mijn 71ste. Vroeger had ik last van haaruitval en afbrekende nagels. Met Inversion Femme is dit totaal verholpen. Ook een vlotte levering.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Inversie is een complete aanvulling voor vrouwen. Op 50 jarige leeftijd zie ik een verschil voor mijn huid, mijn silhouet, mijn haar, mijn nagels,...... na 1 maand zie ik meteen een verschil

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  het product geeft een goede werking ,en is duidelijk in verband met gebruik.Jammer dat de capsules zo groot zijn .Is niet zo gemakkelijk om door te slikken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Inversion Vrouw Total Beauty kopen

Je kan Inversion Vrouw Total Beauty van het merk Besins Healthcare , geproduceerd door BESINS HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw