€ 5,70
€ 4,56
Bespaar 20% (€ 1,14)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Interprox Premiun nano 0.6 mm roze

Dankzij de vorm van de Interprox® nano kan het borsteltje rechthoekig in de tussenruimtes vóór in de mond gestoken worden, waardoor het tandvlees niet beschadigt. Het plastic beschermkapje kan eenvoudig op het handvat geplaatst worden, waardoor de borstel langer wordt en zelfs de achterste zones van de mond bereikt kunnen worden. Bovendien kan het borsteltje, dankzij flexibiliteit van het handvat en de hals, altijd in de juiste vorm gebogen worden. De greep van het Interprox® nano borsteltje is voorzien van een anti-slip oppervlak voor een betere grip en hantering. Dat werkt wel zo makkelijk en zorgt voor een nauwkeurige en aangename reiniging.

Interprox® nano is ontwikkeld om de tandplaque weg te halen die zich heeft opgehoopt in tussenruimtes van 0.6 mm*. Dit type interdentaal borsteltje wordt vooral aangeraden voor reiniging van zelfs zeer kleine ruimtes vóór in de mond.
 
*De afmetingen van de kop met cilindrisch profiel zijn afgestemd op een tussenruimte van minimaal 0,6 mm (PHD=0.6)


Indicatie

Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande: Verwijdering van tandplaque Vermindering van bloeding bij sonderen Vermindering van pocketdiepte

Gebruik van Interprox Premiun nano 0.6 mm roze

Gebruik van Interprox® de maat die het beste bij de interdentale ruimtes in uw gebit past. De borstel moet losjes ingestoken kunnen worden, zodat alleen de borstelhaartjes (en niet het ijzerdraad) in contact komen met uw tanden en tandvlees.

Beweeg het borsteltje van binnen naar buiten, zonder het te draaien. Herhaal deze beweging vanaf de binnenzijde van de tanden.

Buig de hals (niet het ijzerdraadje) en/of de romp van het borsteltje om de juiste hoek te maken.

€ 5,70
€ 4,56

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premiun nano 0.6 mm roze

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ESSENTIËLE BORSTELS

  Ik gebruik al lang interdentale ragers van alle diameters en interdentale ragers. Deze zijn bijzonder dun en bijzonder geschikt voor zeer kleine ruimtes en vooral tussen de tanden op implantaten, pivots of kronen. Dit maakt het mogelijk om het kleinste deeltje dat nog vastzit te verwijderen zonder de tanden "aan te vallen". Echt heel nuttig en effectief.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Borstels voor tanden en kiezen

  Ik ben erg blij met deze borstels die de ruimte tussen de tanden schoonmaken, waar de borstel niet weet hoe hij voedsel dat tussen de tanden vastzit, moet verwijderen. Ik gebruik ze in de buurt van maaltijden. Ik spoel ze af en bewaar ze in hun individuele koffers.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Elke dag ruimte tussen tanden reinigen .

  De Interprox borsteltjes maken het reinigen van de ruimte tussen de tanden gemakkelijk. Vroeger gebruikte ik flosdraad maar dat bleek niet voldoende te zijn voor mijn tandhygiëne. De parodontoloog raadde me Interprox aan. Ik gebruik die minstens één keer per dag vóór de poetsbeurt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premiun nano 0.6 mm roze kopen

Je kan Interprox Premiun nano 0.6 mm roze van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden