€ 5,70
€ 5,02
Bespaar 12% (€ 0,68)

Gebruik van Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 5,02

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Interprox Premium micro 0.9 groen

  ik vind deze prima ik kan bijna overal bij dit zijn de ideale floskotertjes voor mij veelal zijn ze veel te dik of veel te fijn deze zijn prima

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Kan beter

  Goed middel om te flossen maar is steeds vlug kapot ! Ragertjes breken vlug af. Spijtig !!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Interessante borsteltjes om tussen de tanden te reinigen. Men kan ze plooien zonder te breken zodat men overal tussen kan. Ze gaan ook heel lang mee. Een goede investering!

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm kopen

Je kan Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes