€ 5,70
€ 5,07
Bespaar 11% (€ 0,63)

Gebruik van Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 5,07

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Effectief, uitwasbaar en makkelijk mee te nemen

  Ik gebruik interdentale borsteltjes na een periode van zware paradontitis. Deze borsteltjes passen makkelijk tussen de kleinere tanden. Het borsteltje is lang genoeg om goed heen en weer te kunnen poetsen. Het handvat ligt goed in de vingers. Ze zijn makkelijk uitwasbaar en dankzij het hoesje zijn ze makkelijk mee te nemen. Ik gebruik ze dagelijks omdat ze echt hun werk doen (tandarts is heel tevreden). Nadelen: de verpakking heeft te veel plastic en is moeilijk te openen, de prijs versus kwaliteit borsteltjes (met een set van 6 borsteltjes doe ik ca. 4-5 weken).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  ALGEMEEN

  GROOT PRODUCT GENIAAL

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  interprox premium micro 0.9 groen 2.4mm

  Dit product werd ons aangeraden door de tandarts voor het reinigen van de tanden. Een poetsbeurt met tandpasta volstaat niet om de ruimte tussen de tanden te zuiveren. Gecombineerd met flosdraad geeft dit een uitstekend resultaat en maakt een tandartsbezoek minder pijnlijk voor de verwijdering van tandplak.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm kopen

Je kan Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes