Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm 6 St

€ 5,70
€ 4,56
Bespaar 20% (€ 1,14)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/08/2017

Gebruik van Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm 6 St
€ 5,70
€ 4,56

Laatste reviews en ervaringen met Interprox premium micro 0.9 groen 2.4mm

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Deze heel fijne interdentale borsteltjes komen zelfs in de allerkleinste tussenruimtes zodat de tanden zeer goed worden gereinigd ter voorkoming van tandplak.

Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm kopen

Je kan Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes