Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm 6 stuks

€ 5,70
€ 4,28
Bespaar 25% (€ 1,42)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Gebruik van Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm 6 stuks
€ 5,70
€ 4,28

Laatste reviews en ervaringen met Interprox premium micro 0.9 groen 2.4mm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor het reinigen van de ruimtes tussen de tanden. In verschillende maten beschikbaar. Gaan relatief lang mee daar waar andere merken soms snel afbreken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes vindt mijn dochter ideaal voor het reinigen tussen haar beugel en tanden. Het formaat past er perfect tussen. Ze neemt ze ook mee naar school om na de lunch haar beugel te reinigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De borsteltjes zijn de kleinste die er te vinden zijn en zijn zeer handig. Ze dienen echter wel regelmatig vervangen te worden aangezien de haartjes niet voldoende stevig zijn voor lang gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  + zeer handig in gebruik. + gaat lang mee (herbruikbaar). + beste manier om tandsteen te vermijden. + beter dan flosdraad. - geen gemengde verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze heel fijne interdentale borsteltjes komen zelfs in de allerkleinste tussenruimtes zodat de tanden zeer goed worden gereinigd ter voorkoming van tandplak.

Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm kopen

Je kan Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes