€ 5,70
€ 4,90
Bespaar 14% (€ 0,80)

Gebruik van Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 4,90

Laatste reviews en ervaringen met Interprox premium micro 0.9 groen 2.4mm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Interessante borsteltjes om tussen de tanden te reinigen. Men kan ze plooien zonder te breken zodat men overal tussen kan. Ze gaan ook heel lang mee. Een goede investering!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product. Vroeger gebruikte ik flosdraad maar mijn tandarts raadde interprox aan. Ik gebruik nu niks anders meer. Met het ouder worden krimpt het tandvlees, zodat je de onreinheden met flosdraad dieper dringt , wat je niet doet met interprox.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal dentaal borsteltje om tussen de piepkleine spleetjes van tussen de tanden te gaan , ook door zijn optimale handgreep gemakkelijk in gebruik. De tanden blijven mooi fris.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De interprox premium borsteltjes zijn ideaal om tussen de tanden te reinigen/ flossen. Een handvatje dat goed in de hand ligt en een handig formaat om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product aangeraden door onze tandarts, gaan lang mee, zachte borsteltjes worden hier door het hele gezin gebruikt, wij raden ze iedereen zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Interprox premium tandenborsteltjes, de groene zijn een tussenmaatje die makkelijk kunnen gebruikt worden, aangezien ze fijn zijn kan je er in de meeste gevallen overal mee tussen de tanden , nadeel is natuurlijk dat ze door hun dunheid makkelijk verbuigen , maar ze plooien eenvoudig terug recht
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De beste reinigers die ik tot nu toe gevonden heb, al zijn er naar mijn mening wel niet duurzaam, plooien heel erg snel waardoor ze niet echt meer gebruikt kunnen worden . Aan bijna €1 per stuk is dit wel kostelijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor het reinigen van de ruimtes tussen de tanden. In verschillende maten beschikbaar. Gaan relatief lang mee daar waar andere merken soms snel afbreken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer nuttig om tussen de tanden te reinigen om tandsteen te vermijden, na elke dag poetsen, zeer tevreden met dit product, ik raad het ten zeerste aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes vindt mijn dochter ideaal voor het reinigen tussen haar beugel en tanden. Het formaat past er perfect tussen. Ze neemt ze ook mee naar school om na de lunch haar beugel te reinigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De borsteltjes zijn de kleinste die er te vinden zijn en zijn zeer handig. Ze dienen echter wel regelmatig vervangen te worden aangezien de haartjes niet voldoende stevig zijn voor lang gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  + zeer handig in gebruik. + gaat lang mee (herbruikbaar). + beste manier om tandsteen te vermijden. + beter dan flosdraad. - geen gemengde verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze heel fijne interdentale borsteltjes komen zelfs in de allerkleinste tussenruimtes zodat de tanden zeer goed worden gereinigd ter voorkoming van tandplak.

Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm kopen

Je kan Interprox Premium micro 0.9 groen 2.4mm van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes