Omron Gentle Temp 720 Infrarood Voorhoofdthermometer 1 stuk

Omron  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 96,00
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Omron Gentle Temp 720 Infrarood Voorhoofdthermometer

De nieuwe contactloze thermometer van OMRON is een supersnelle, nauwkeurige infrarood thermometer waarmee het heel gemakkelijk is om de temperatuur van uzelf of uw kind voortdurend te volgen.
 
Contactloze meting:
Dankzij de expertise van OMRON meet de Gentle Temp 720 de lichaamstemperatuur op de meest nauwkeurige wijze door hem eenvoudig op het voorhoofd te richten, zonder contact te maken.
 
3 in 1 Temperatuurmeting
De Gentle Temp 720 meet de lichaamstemperatuur aan het voorhoofd, maar kan ook gebruikt worden voor het meten van de temperatuur van een oppervlak, bijvoorbeeld een zuigfles of potje babyvoeding en voor het meten van de temperatuur van de kamer.
 
Waarom zou je 3 thermometers gebruiken als er maar 1 nodig hebt, die alles kan?
- Temperatuur meten aan het voorhoofd
- Oppervlaktetemperatuur
- Kamertemperatuur
- Volg het temperatuurverloop
 
Dankzij het geheugen voor 25 metingen is het mogelijk om de temperatuur een tijdlang te volgen en een trend vast te stellen. De temperaturen worden naar keuze in graden Celsius of Fahrenheit.
 
Backlight functie
De verlichte display van de Gentle Temp 720 zorgen ervoor dat de display van de thermometer ook 's nachts gemakkelijk afleesbaar is. Dit is vooral gemakkelijk wanneer u de temperatuur van uw baby of peuter wilt meten zonder het licht aan te doen.
 
Backlight Display
 
Meting in 1 seconde
 
Inhoud van de verpakking
- Infra-rood thermometer
- Test batterij (CR2032, reeds geplaatst)
- Beschermkap voor meetvenster
€ 96,00
Product niet verkrijgbaar

Omron Gentle Temp 720 Infrarood Voorhoofdthermometer kopen

Je kan Omron Gentle Temp 720 Infrarood Voorhoofdthermometer van het merk Omron , geproduceerd door HOSPIDEX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omron temperatuurmeting of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires > Thermometers
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Thermometers