€ 18,75
€ 14,06
Bespaar 25% (€ 4,69)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Infectim 10 capsules

Omschrijving van Infectim

Infectim is een medisch hulpmiddel, in de vorm van vaginale capsules, dat nuttig is voor de profylaxe, behandeling en preventie van terugkerende urovaginale bacteriële en schimmelinfecties. Infectim is geïndiceerd in alle gevallen van tijdelijke wijziging van het microbiële urovaginale evenwicht, het vergemakkelijkt het herstel van de fysiologische toestand van de vagina door de groei te remmen van schadelijke micro-organismen die vaginose en nietspecifieke vaginitis kunnen veroorzaken.

Indicatie

Infectim is geïndiceerd in alle gevallen van tijdelijke wijziging van het microbiële urovaginale evenwicht. Infectim is voor vaginaal gebruik.

Gebruik van Infectim

Één capsule per dag te gebruiken, in te brengen voor het slapengaan. Liggend, plaats voorzichtig een capsule in de vagina. Als u de capsule met een beetje water bevochtigt, kunt u hem wat makkelijker inbrengen.

Ingrediënten Infectim

Een vaginale capsule bevat: 1.5x109 CFU Lactobacillus plantarum (DSM 24937), Lactobacillus acidophilus (DSM 24936), Lactobacillus rhamnosus (DSM 25568). Magnesiumstearaat, maltodextrine, maïszetmeel, siliciumdioxide.

Bijwerkingen van Infectim

Er werden geen bekende of verwachte bijwerkingen gesignaleerd in verband met het gebruik van Infectim. Er is geen bewijs van irritatie of andere bijwerkingen van Infectim. Mochten er bijwerkingen optreden, raadpleeg dan een arts voor passend advies. Vaginale capsules heeft geen contra-indicaties behalve bij patiënten met een gekende gevoeligheid voor bestanddelen van het product.

Waarschuwing

De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Niet inslikken. Niet gebruiken in geval van overgevoeligheid voor of incompatibiliteit met een bestanddeel van het product. In geval van gekende of vermoedelijke zwangerschap en in geval van gelijktijdige lokale behandelingen met geneesmiddelen de vaginale capsules alleen gebruiken op advies van uw eigen arts of apotheker. Dit product is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen. Houd het product buiten het zicht en het bereik van kinderen. Langdurig gebruik van het product, kan, zoals voor alle middelen voor lokaal gebruik, aanleiding geven tot lokale irritatie of overgevoeligheid. Mocht dit gebeuren, stop dan de behandeling en raadpleeg uw eigen arts of apotheker. Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd of niet intact is op het moment van de eerste opening. Gebruik het product niet na de op de verpakking gedrukte vervaldatum.

Bewaren bij kamertemperatuur onder 25°C en op een droge plaats. De vervaldatum verwijst naar het product in intacte en goed bewaarde toestand.
€ 18,75
€ 14,06

Laatste reviews en ervaringen met Infectim

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Soignes les mycoses

  Je l'ai pris dans le cadre d'une mycose vaginal, j'ai fais le traitement pendant 10 jours, tous les soirs. Il faut mouiller la gélule sinon ça a du mal à passer. Je suis très satisfaite.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Werkt goed waarvoor het ingezet wordt

  Infectim vaginale capsules werken heel goed en super snel !! Dit ter behandeling van vaginale infecties en urineweginfecties, schimmelinfecties. Hersteld de darmflora en brengt heel snel terug balans in de vaginale flora. Binnen 3 dagen voel je al een grote verbetering en na 5 dagen waren de symptomen volledig verdwenen. Het typische ontstoken, geïrriteerd gevoel dat je voelt ter hoogte van de vaginawand verdwijnt heel snel. Helpt zowel bij blaasinfecties als ook het terug in balans brengen van de flora. Ook de typische steken in de onderbuik zoals je die kan hebben bij een blaasontsteking verdwijnen heel snel. twee weken na het inbrengen laten testen bij de dokter de ontsteking was volledig verdwenen, DE blaassinfecties en irritaties aan de vaginale wand was verdwenen. Infectim bevat 3 soorten Lactobacillus die van nature in de vaginale flora aanwezig zijn. De samenstelling per capsule bevat 1,5 miljard Lactobacillus. Dit geeft een goeie boost aan de darmflora om schadelijke micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor de daling in de vaginale probiotica, ontsteking en schimmels aan te pakken, te bestrijden. De capsules breng je vaginaal in en dit gaat heel vlot. Het doosje met tien capsules volledig opgebruiken. Er is maar een kleine hoeveelheid van 10 capsules nodig in totaal om een goed effect te bekomen. Ik bestel steeds een doosje in reserve zodat ik meteen kan starten voor het geval het later nog eens ozu opkomen. Ik ben heel tevreden van dit product.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  op proef

  het wordt aangeboden in de vorm van vaginale capsules die bedoeld zijn voor de behandeling en preventie van recidieven van urine- en vaginale infecties als gevolg van bacteriën en gisten. het lijkt erop dat in alle gevallen van tijdelijke verandering van het urinebalans en de vaginale flora dit wordt aangegeven. Infectim vergemakkelijkt het herstel van de fysiologische omstandigheden van de vaginale flora door de groei van schadelijke micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor vaginose en niet-specifieke vaginitis te remmen...

  Was deze beoordeling nuttig?

Infectim kopen

Je kan Infectim van het merk Astel Medica , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Vaginale Ongemakken
50+ > Urineweginfecties