€ 20,75
€ 15,56
(€ 12,97 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 5,19)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ImunixX Kidz

Het product ImunixX KIDZ is meerdere malen in klinische studies bij kinderen getest. Deze studies werden op verschillende belangrijke internationale congressen voorgesteld en gepubliceerd in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerd Imunoglukan®, een beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam. ImunixX KIDZ ondersteunt de weerstand van het organisme.

Indicatie

Ondersteunt de natuurlijke weerstand (kinderen).

Gebruik van ImunixX Kidz

1 ml / 5 kg per dag
acuut: 3 maal dagdosis

Ingrediënten ImunixX Kidz

10 mg / ml ß-1,3/1,6-glucaan
10 mg / ml vit C

Waarschuwing

Een voedingssuplement kan een evenwichtige voeding niet vervangen. dit product dient gebruikt te worden als onderdeel van een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding, waarbij regelmatig groenten en fruit wordt gegeten.
€ 20,75
€ 15,56
(€ 12,97 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx kidz

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Net aan het gebruiken bij onze zoon van 9 maanden. Hij is twee maanden goed ziek geweest en heb de indruk dat dit wel helpt om hem wat aan te sterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een efficiënt product. Wij geven het de volledige winter door. Dochtertje lijkt hierdoor een iets hogere weerstand te hebben en iets minder vlug ziek te zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn beide kinderen (4 jaar - 7 jaar) nemen iedere morgen Imunixx in. Aanvullend geef ik hen ook de vitaminen van Alvityl. ik constateer dat zij minder ziek zijn. Indien ze ziek zijn zijn ze ook weer sneller hersteld. ik ben tevreden over beide producten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede barriere voor mijn zoontje (2j) om de winter door te komen. Wapent zich wat extra tegen de winterperikelen. neemt het al van zijn 6maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen vinden het niet lekker. Maar het werkt uitstekend! Ze nemen dit siroop sinds 1 september, en na 10 weken op school zijn ze nog geen één dag ziek geweest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx verhoogte de weerstand. Gestart sinds november. Onze dochter vraagt er smorgens naar en neemt 2 ml in per dag. Dit neemt ze smorgens op een nuchtere maag.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product sterkt kinderen zeer goed aan. zeker in de winterperiode is dit aan te raden. de kinderen worden minder rap ziek. Het is gemakkelijk in te nemen en smaakt erg goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Speciaal voor de kids,om hun weerstand te versterken. We geven het onze kids de hele winter door en merken dat ze daardoor minder ziek zijn. Handig in gebruik en lekker van smaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit op aanraden van mijn apotheek aan mijn dochter gegeven voor meer weerstand in de winter. en ja, inderdaad dat helpt. het geeft een bescherming tegen de koude dagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef nu reeds het tweede jaar Imunixx aan mijn zoontje van bijna 6 en ben ook vorige maand begonnen bij peuter van bijna 1,5 jaar oud. Ik heb echt de indruk dat dit de weerstand opbouwt. Mijn kinderarts (die geen fan is van vitaminen voor kinderen) was hier zeker niet weigerachtig tegenover
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij geven ons dochter Immunix voor de opbouw van haar weerstand. Tot op heden is ze minder verkouden de winter doorgekomen.Wij blijven Immunix geven ter ondersteuning.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is een siroop bedoelt om de weerstand te verbeteren bij kinderen, ik werd het aangeraden door de kinderarts. het werkt wel niet direct, daardoor moet je het een tijdje innemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt; mijn dochtertje van 4 neemt het elke morgen en is sinds begin van het schooljaar nog niet ziek geweest. Ik geloof écht dat het haar afweersysteem helpt ondersteunen

ImunixX Kidz kopen

Je kan ImunixX Kidz van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Zwangerschap & Baby > Vitaminen Kind
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Vitaminen