€ 12,25
€ 9,31
Bespaar 24% (€ 2,94)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van ImunixX 500

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit

Gebruik van ImunixX 500

Gedurende 5 dagen 1 tablet ImunixX 500 en daarna gedurende een langere periode (bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden) dagelijks 1 tablet ImunixX 100.

ImunixX wordt het best ‘s morgens nuchter ingenomen.

Ingrediënten ImunixX 500

500 mg ß-1,3/1,6-glucaan
€ 12,25
€ 9,31

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 500

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel snel en correct geleverd. Ik neem Imunixx 500 elk najaar preventief in. Als ik toch merk dat mijn weerstand daalt en ik dreig ziek te worden neem ik een paar dagen imunixx 500 waarna ik snel weer de oude ben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze 5 tabletten elke winter zodra het koud wordt. Daarna start ik dagelijkse inname van Immunixx 100. Ik heb sinds ik dit doe nooit geen verkoudheid of grieperig gevoel meer. Zeker aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na uitputtende en heel stressvolle periode had ik een boost nodig en kwam ik uit bij Imunixx 500. Ik heb aansluitend wel Imunixx 100 ingenomen, want de tekorten die ik had, waren niet met een paar tabletten opgelost.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  5! Ik had enorm last van extreme vermoeidheid. Ik begon terug te werken na een langdurige revalidatie na een operatie en die aanpassing van leven woog zwaar door. Na het nemen van imunixx 500 was mijn energieniveau weer stukken hoger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  als je dikwijls ziek wordt is dit zeker een aanrader om te nemen. een boost voor de weerstand slecht 5 dagen eentje in nemen. ik heb het geprobeerd en ik ben super tevreden een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden van dit product sinds ik het in neem zo 3x per jaar een kuur van 5 ben ik niet meer ziek geweest en mijn weerstand krijgt een enorme boost in een keer . zeker een aanrader voor iedereen die regelmatig ziek is. voor mij is een kuur van 5 dagen voldoende.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet aan de verwachtingen Mijn weerstand was niet goed en na gebruik voelde ik me gelijk een stuk beter. Ik blijf dit product ook zeker gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed begin winterseizoen! Verpakking mocht iets kleiner zijn voor 5 mini pilletjes, maar het resultaat is mooi - na twee manden nog niet verkouden geweest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer goed product dat je snel weer een boost geeft. Het is niet goedkoop maar dankzij jullie korting van 20% meer dan de moeite waard om aan te schaffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om mee te starten (gedurende 5 dagen) en vervolgens af te bouwen naar de lagere dosis. Ik gebruik het nu 3 weken in totaal en merk verschil!! Ik ben veel minder snel moe, zelfs na een lange werkdag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een 5-daagse kuur van Imunixx 500 is een uitstekende manier om het immuunsysteem een flinke boost te geven. Na de 5-daagse kuur ben ik overgegaan op 200 mg per dag en ik heb er enorm veel baat bij. En ben je extra vatbaar voor verkoudheid, griep e.d. door welke omstandigheid dan ook, dan is dit middel echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product om de griep te helpen overwinnen. Je hoeft slechts 1 tablet per dag gedurende vijf dagen te nemen, liefst 's morgens voor het eten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede start om de weerstand terug een beetje te versterken;-. Een echte aanrader om tijdens de winterperiode te gebruiken. Deze behandeling best nog voortzetten met Imunixx 100.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Schitterende vitamines! In het verleden heb ik reeds vele middelen geprobeerd voor mijn koortsblaasjes rond mijn lippen, maar niet altijd met optimaal succes. Imunixx is vandaag het wondermiddel: mijn koortsblaasjes breidden niet uit, genazen netjes ter plaatse en in 1 week was alles verdwenen - zonder rode plekken achteraf!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Direct na start met de imunixx veel last gehad van vermoeidheid. Werkzaamheid is na korte peridoe nog niet door mij te beoordelen. Ik gebruik nu aansluitend de imunixx 100

ImunixX 500 kopen

Je kan ImunixX 500 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn