Imunixx 500 30 St Tabletten

€ 59,00
€ 47,20
Bespaar 20% (€ 11,80)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 04/05/2017

Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Imunixx 500

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

ImunixX verhoogt de weerstand van het organisme:

-tijdens de herfst- en winterperiode
-bij mensen met een verzwakte weerstand
-bij geestelijke druk en inspanning
-bij zware lichamelijke inspanningen doen, bijvoorbeeld bij sport

Gebruik van Imunixx 500

ImunixX wordt het best 's morgens of voor eht slapengaan ingenomen.

Ingrediënten Imunixx 500

1 tablet bevat 500mg zeer zuiver -1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus en 180mg vitamine C.
Imunixx 500 30 St Tabletten
€ 59,00
€ 47,20

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 500

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu blijvend omdat mijn immuunsysteem enorm slecht werkt. Het maakt wel een klein verschil , maar niet héél veel. Maar dit kan aan mij liggen, gezien ze net vastgesteld hebben dat ik zelf bepaalde antistoffen niet aanmaak, daar kan Imunixx natuurlijk niks tegen doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx 500 30 St tabletten zou volgens de dokter de weerstand een "boost" geven. We hebben wel ondervonden dat dit wel een tijdje duurt voor dat het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  7j geleden besmet geraakt met Dengue (knokkelkoorts) Doodziek gedurende maanden, daarna nog steeds moe en verzwakt. Begonnen met Imunixx 500 en stilaan ben ik er terug bovenop gekomen. Dit heeft zeer zeker geholpen om terug een normaal leven te leiden. Ik neem het nog steeds ter preventie van allerlei kwaaltjes want de gevoeligheid blijft na die besmetting. Dit heeft mijn leven ten goede veranderd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx 500 is de ideale voorbereiding om de donkere wintermaanden in te zetten om je immuunsysteem een boost te geven. 5 dagen imunnixx 500 innemen en daarna starten met elke dag 1 imunnixx 100,, dit zolang de wintermaanden duren. Dit heeft ons gans gezin sedert een aantal jaren ziekteloos door de winter geholpen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan je best meteen nemen als je koorts hebt. Een tablet, op een nuchtere maag, gedurende vijf dagen volstaat. Het geeft de immuniteit een boost.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer aan te raden bij verminderde weerstand door ziekte of gebruik van medicatie. Ik voel me zeer goed met dit product en merk geen enkele nevenwerking. Ik gebruik Imunixx500 nu reeds meer dan 2 jaar op advies van mijn huisarts omdat mijn afweersysteem wordt ondermijnd door een verminderde weerstand wegens aanslepende virale infectie (EBV virus).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter ondersteuning van een verminderde weerstand. Ik neem het nu enkele weken en voel me duidelijker energieker. Ik vind het een prima product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het nog moeilijk om een goed oordeel te geven,omdat ik het nu 2 weken slik en in het begin vreselijk moe was, nu heel erg verkouden, hetgeen ik jaren niet ben geweest. Zet wel mijn immuunsysteem aan het werk, verkoudheid is een reiniging. Ben het gaan slikken vanwege huidkanker. Ga voorlopig door met 500mg en daarna 100mg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ImmunixX 500 is een heel doeltreffend middel om een verzwakte immuniteit heel vlug terug op peil te brengen. 's morgens nuchter genomen, geeft het een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker in mijn kast te vinden.Als er een kwaaltje de kop opsteekt dan zeker 5 dagen gebruiken en keer op keer is een doktersbezoek of ander medikatiegebruik niet meer nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vorig winter 2 keer een volle week zéér verkouden geweest in november, daarna imunixx 500 gedurende 3 maanden genomen en dan imunixx 100. De hele winter geen verkoudheid meer gehad. Deze winter vanwege de hoge kosten iets anders gedaan en minder succes gehad.

Imunixx 500 kopen

Je kan Imunixx 500 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn