€ 59,00
€ 44,84
Bespaar 24% (€ 14,16)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van ImunixX 500

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit

Gebruik van ImunixX 500

Gedurende 5 dagen 1 tablet ImunixX 500 en daarna gedurende een langere periode (bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden) dagelijks 1 tablet ImunixX 100.
 
ImunixX wordt het best ‘s morgens nuchter ingenomen.

Ingrediënten ImunixX 500

500 mg ß-1,3/1,6-glucaan
€ 59,00
€ 44,84

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 500

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product in te nemen zodra de verkoudheidsverschijnselen zich voordoen. Ik neem het voor 5 dagen, en combineer het dan met lmunixX100 tijdens een kuur van 15 dagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product om je weerstand te boosten en wanneer je voelt dat je ziek aan het worden bent een paar dagen achter één tablet 500 nemen en je komt er bovenop voor mij persoonlijk werkt dit product beter dan de versie 100 het was niet sterk genoeg voor mij dus imunix tabletten 500 is top voor mij plus een gezonde inname van groenten en fruit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben je regelmatig ziek en is u weerstand ver te zoek dan raad ik u echt aan om immunix in te nemen SUPER produckt ik neem een kuur van een maand en doet wonderen ik raad het echt waar iedereen aan. Al zo veel geprobeerd dit is het eerste dat werkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader om de weerstand te verhogen. Als ik last heb van mijn herpesvirus (koortsblaas) neem ik dit gedurende 5 dagen 1 tablet en daarna een half gedurende de volgende 5 dagen en een verbetering is snel zichtbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  helpt heel goed om de weerstand te versterken alsook om vermoeidheid tegen te gaan, zeker aan te raden voor kankerpatiënten om de nevenwerkingen te verlichten van een chemobehandeling, mijn vrouw heeft kanker gehad dit jaar en is met dit product heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten neemt mijn dochter in als ze een koortslip heeft. Het bevordert het genezingsproces en geeft een flinke vitaminenboost. Ook in tijdens van stress nemen we deze tabletten in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me ondanks mijn lage weerstand zonder al te veel kwalen de winter door. Het niet echt goedkoop, maar een hele winter ziek en verkouden zijn is dat ook niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik wil dit produkt aanbevelen aan iedereen helpt echt .Ik had een longontsteking en geraakte er heel moeilijk vanaf op aanraden van apothekeres ben ik dit produkt beginnen nemen en ik werd helemaal genezen en neem het nu nog en nog altijd niet ziek geweest .Aanrader dus .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx is een product dat de weerstand snel en doeltreffend verbeterd. Het werkt voornamelijk ter hoogte van de darmen. Het is eenvoudig In te nemen nl. 1 pilletje per dag.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit nu blijvend omdat mijn immuunsysteem enorm slecht werkt. Het maakt wel een klein verschil , maar niet héél veel. Maar dit kan aan mij liggen, gezien ze net vastgesteld hebben dat ik zelf bepaalde antistoffen niet aanmaak, daar kan Imunixx natuurlijk niks tegen doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx 500 30 St tabletten zou volgens de dokter de weerstand een "boost" geven. We hebben wel ondervonden dat dit wel een tijdje duurt voor dat het werkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  7j geleden besmet geraakt met Dengue (knokkelkoorts) Doodziek gedurende maanden, daarna nog steeds moe en verzwakt. Begonnen met Imunixx 500 en stilaan ben ik er terug bovenop gekomen. Dit heeft zeer zeker geholpen om terug een normaal leven te leiden. Ik neem het nog steeds ter preventie van allerlei kwaaltjes want de gevoeligheid blijft na die besmetting. Dit heeft mijn leven ten goede veranderd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx 500 is de ideale voorbereiding om de donkere wintermaanden in te zetten om je immuunsysteem een boost te geven. 5 dagen imunnixx 500 innemen en daarna starten met elke dag 1 imunnixx 100,, dit zolang de wintermaanden duren. Dit heeft ons gans gezin sedert een aantal jaren ziekteloos door de winter geholpen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product kan je best meteen nemen als je koorts hebt. Een tablet, op een nuchtere maag, gedurende vijf dagen volstaat. Het geeft de immuniteit een boost.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer aan te raden bij verminderde weerstand door ziekte of gebruik van medicatie. Ik voel me zeer goed met dit product en merk geen enkele nevenwerking. Ik gebruik Imunixx500 nu reeds meer dan 2 jaar op advies van mijn huisarts omdat mijn afweersysteem wordt ondermijnd door een verminderde weerstand wegens aanslepende virale infectie (EBV virus).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product ter ondersteuning van een verminderde weerstand. Ik neem het nu enkele weken en voel me duidelijker energieker. Ik vind het een prima product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het nog moeilijk om een goed oordeel te geven,omdat ik het nu 2 weken slik en in het begin vreselijk moe was, nu heel erg verkouden, hetgeen ik jaren niet ben geweest. Zet wel mijn immuunsysteem aan het werk, verkoudheid is een reiniging. Ben het gaan slikken vanwege huidkanker. Ga voorlopig door met 500mg en daarna 100mg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ImmunixX 500 is een heel doeltreffend middel om een verzwakte immuniteit heel vlug terug op peil te brengen. 's morgens nuchter genomen, geeft het een goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker in mijn kast te vinden.Als er een kwaaltje de kop opsteekt dan zeker 5 dagen gebruiken en keer op keer is een doktersbezoek of ander medikatiegebruik niet meer nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vorig winter 2 keer een volle week zéér verkouden geweest in november, daarna imunixx 500 gedurende 3 maanden genomen en dan imunixx 100. De hele winter geen verkoudheid meer gehad. Deze winter vanwege de hoge kosten iets anders gedaan en minder succes gehad.

ImunixX 500 kopen

Je kan ImunixX 500 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn