€ 11,99
€ 9,59
(€ 47,95 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 2,40)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien

Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien

Kruidenpreparaat

Ingredienten
Alcohol 27 vol. %, tinctuur van reuzebalsemien bloesem.

Gebruik:
2 Druppels mengen in een glas water (100 ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag.
Maximaal 20 druppels per dag. 
 

Fabrikant
A. Nelson & Co Ltd.
Londen, Verenigd Koninkrijk
Distributeur Benelux
TS Products
Gelreweg 9
3843 AN  Harderwijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Indicatie

Ongeduld

Gebruik van Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien

-Voeg 2 druppels van elke gekozen remedie aan een glas water toe. Neem een slokje zo vaak als u wilt, maar minimaal 4 maal per dag voor de langere termijn symptomen. 

-Als u verschillende remedies tegelijk toedient, is een 30 ml pipetflesje* kostenbesparend. Doe 2 druppels van iedere remedie in het pipetflesje en voeg water toe. Om het water vers te houden kunt u naar wens een theelepel cognac of cider azijn toevoegen. Neem uit dit flesje minimaal 4 maal per dag 4 druppels. 

-Bij acute situaties kunt u de remedies onverdund direct uit het flesje innemen. Doe 2 druppels op uw tong en herhaal als het nodig is. 

-U kunt de remedies ook uitwendig gebruiken: een paar druppels op de lippen, op de slapen of op de polsen is effectief en staat eerste hulp toe. 

-Indien u Rescue gebruikt, neem dan het dubbele van wat wordt gebruikt bij de enkelvoudige remedies. Dus 4 druppels of spray Rescue op uw tong, in een glas water of in een flesje in plaats van 2. Neem uw Original Bach Flowers zo vaak als u wilt. Ze kunnen ook met een gerust gevoel door jonge kinderen en bij zwangerschap gebruikt worden. Denk er wel aan dat de remedies alcohol bevatten. Als dit een probleem is kunt u de remedies verdunnen, ze uitwendig gebruiken of ze oplossen in heet water, zodat de alcohol kan verdampen. Of gebruik de Rescue Pastilles, zij bevatten geen alcohol.

Ingrediënten Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien

Alcohol 27 vol. %, tinctuur van reuzenbalsemien bloesem.

€ 11,99
€ 9,59
(€ 47,95 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Compte goutte

  Les fleurs de Bach sont dans un compte goutte. Celui-ci est facile à manipuler pour un dosage facile. Par contre le flacon et donc le bouchon sont très étroits du coup pas facile à ouvrir.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  bach

  zeer tevreden zit wel alkool in dus opletten voor mensen met alcoholintolerantie

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Wanneer je van het principe bent: alles wat je zelf doet, doe je beter en hierdoor veel te veel op je schouders haalt, is dit een goed middel. Je bent rustiger in de omgang, en hebt meer begrip om andermans werksnelheid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien kopen

Je kan Bach Bloesem Impatiens / reuzebalsemien van het merk Bach , geproduceerd door TS REFORM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Bach Bloesem
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie