€ 9,98
€ 8,68
(€ 86,80 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,30)
Bijsluiter van Hylo-Fresh Oogdruppels 10 ml druppels

Omschrijving van Hylo-Fresh Oogdruppels

HYLO®-FRESH wordt gebruikt voor het verzachten van geïrriteerde ogen. Geïrriteerde en droge ogen kunnen het gevolg zijn van ecologische stress zoals intensieve werkzaamheden aan de computer, droge omgeving, tocht, toegenomen zonnestraling, vervuilde lucht veroorzaakt door stof of pollen of het dragen van contactlenzen. Al honderden jaren worden preparaten ogentroost (Euphrasia officinalis) gebruikt voor de behandeling van conjunctivale irritatie met rode en branderige ogen, verhoogde traanafscheiding, zwelling en roodheid van de oogleden of ooglid marges. Bovendien bevat HYLO®-FRESH natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat verhoogt de viscositeit van de hydraterende oplossing en wordt zo dikker dan water. En blijft daarom langer op het oogoppervlak. Het gebruik van de oogdruppels verzacht de geïrriteerde ogen en oogleden en zorgt voor een traan-achtige bevochtiging. Hierdoor worden alle symptomen behandeld die worden veroorzaakt door uitdroging van het oogoppervlak wanneer het lichaam niet voldoende natuurlijke tranen produceert. HYLO®-FRESH wordt gebruikt voor de bevochtiging van de ogen, ook tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen. Omdat HYLO®-FRESH vrij is van conserveermiddelen wordt deze zeer goed verdragen. Bovendien is HYLO®-FRESH fosfaatvrij, zodat mogelijke complicaties als gevolg van de vorming van neerslag in de cornea worden vermeden.

Indicatie

HYLO®-FRESH is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing met 0,3 mg/ml Natriumhyaluronaat, Euphrasia oer tinctuur, een boraat buffer en water. Voor verzachting van geïrriteerde ogen.

Gebruik van Hylo-Fresh Oogdruppels

Neem voor gebruik steeds de dop af. Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO®-FRESH verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk net zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het COMOD-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht. Het product levert circa 10 ml oplossing; dit komt overeen met ongeveer 300 druppels. Om productietechnische redenen blijft altijd een kleine vloeistofrest in de flacon achter. De gebruiksduur van HYLO®-FRESH is niet beperkt. Met de inhoud van een flacon HYLO®-FRESH dient altijd slechts één persoon te worden behandeld.
€ 9,98
€ 8,68
(€ 86,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hylo-fresh oogdruppels

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handige dispenser om droge ogen te bevochtigen en irritatie te verminderen - lange houdbaarheid na openen is groot pluspunt om verspilling te vermijden
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goed product, in lijn met mijn verwachtingen. Gemakkelijk in gebruik. Verzacht oogirritatie door droge ogen. Dit kan te maken hebben met veroudering en het werken op een computerscherm. Kalmeert het branden en scheuren. 1 druppel in elk oog zodra u opstaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan vreselijke last hebben van droge en een scheurend en krassig gevoel in mijn ogen. Ook mede door het soms vele pc werk. s'Morgens 1 druppel in elke oog en ik kan heb een beter gevoel heel de dag door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Larmes artificielles adaptées aux porteurs de lentilles souples, notamment après de longues heures devant un écran. Conditionnement très pratique grâce à cette pompe qui permet de délivrer une goutte à la fois.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk doseerbaar potje. Steeds een correcte hoeveelheid druppels waardoor je niet onnodig veel product verspilt. Druppels geven een heerlijke verlichting waardoor mijn ogen niet meer prikken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijft 6 maanden goed, in tegenstelling tot vele andere druppels. Het push systeem werkt verfrissend. Ooit schreef de oogarts deze voor. Ik blijf ze kopen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn menopauze heb ik droge ogen en deze druppels branden niet in je ogen maar verzachten.het is transparant en vloeibaar.ik gebruik.het dagelijks.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectieve druppels om oogirritatieproblemen te behandelen. Prijs ook zeer betaalbaar in vergelijking met wat elders te vinden is. Ik beveel aan
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit oogdruppels is perfect! Ik krijg snel vermoeide en droge ogen omdat ik lange uren op de computer blijf en het verlicht zeer goed, ik raad deze oogdruppels aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze oogdruppels zijn echt heel goed daar ik geweldig veel last heb van droge ogen verzachten deze drppels ze en kopen ze tot rust.In de toekomst zal ik ze zeker nogg bestellen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze oogdruppels, voorgeschreven door mijn oogarts, maar niet vergoed door de sociale zekerheid, zijn meestal niet beschikbaar in de farmaceutische apotheken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prettig te gebruiken druppelsysteem, verzacht meteen bij geïrriteerde ogen. Gebruik deze druppels in verband met droge ogen als gevolg van medicatie. Is voldoende lang houdbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet ruimschoots aan mijn eisen. Ogen zijn niet meer uitgedroogd bij regelmatig toedienen van de druppels. Ervaar het als een van de betere oogdruppels.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man kon niet tegen zoutoplossing om zijn ogen te bevochtigen, dus had hij eerst de hylo-comod geprobeerd, maar geeft de voorkeur aan deze omdat de verse veel aangenamer is

Hylo-Fresh Oogdruppels kopen

Je kan Hylo-Fresh Oogdruppels van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Summer Freshness of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen