€ 47,54
€ 39,46
(€ 7,89 / kg)
Bespaar 17% (€ 8,08)
Promotie 17% korting
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Hills Prescription Diet Canine J/D

Gewrichtsproblemen bij de hond: 
Gewrichtsproblemen komen regelmatig voor bij de hond. De meest voorkomende vorm is de zogenaamde (osteo)artrose, een degeneratieve aandoening waarbij het kraakbeen van een bepaald gewricht wordt aangetast. Maar liefst 20% van de honden van 1 jaar en ouder heeft in meer of mindere mate last van artrose. De meest voorkomende verschijnselen bij gewrichtsaandoeningen zijn: stijfheid na activiteit, moeite met opstaan en op gang komen na een rustperiode (startkreupelheid), minder actief en achterblijven bij wandelingen, kreupelheid, verdikking van het gewricht, pijnlijk bij aanraking, beperkte beweeglijkheid van het aangetaste gewricht, minder goed strekken en/of buigen, herhaaldelijk likken aan het gewricht (door pijn en zwelling), verlies van eetlust, verandering van gedrag (vooral geïrriteerdheid door de pijn). 

Canine j/d - Mobility: 
Hill's Prescription Diet j/d hondenvoer heeft een unieke formule. Het hoge gehalte aan Omega-3 vetzuren verzacht ontstoken weefsel en verlicht pijnlijke gewrichten. Het helpt gewrichtskraakbeen te behouden dankzij hoge gehaltes aan EPA (een speciaal omega 3-vetzuur uit visolie). Natuurlijk glucosamine en chondroïtinesulfaat leveren de bouwstenen voor gezond kraakbeen.Toegevoegd L-carnitine helpt bij het in stand houden van het optimale lichaamsgewicht. Canine j/d verbetert de levenskwaliteit door honden te helpen om beter te rennen, te spelen en op te staan na het liggen.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Canine j/d is een innovatief dieetvoer, voor honden met artritis waarvan klinisch is bewezen dat het de pijn in de gewrichten helpt verzachten en de mobiliteit binnen 21 dagen verbetert. Daarnaast kan Canine j/d de dosis van NSAID's (ontstekingsremmende geneesmiddelen) met maximaal 25% helpen verminderen.

Gebruik van Hills Prescription Diet Canine J/D

Op de verpakking van Hill's Science Plan vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit voer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van je huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek.

Ingrediënten Hills Prescription Diet Canine J/D

Maïs, rijst, lijnzaad, sojameel, gevogeltemeel, meel van erwtenzemelen, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, visolie, eipoeder, mineralen, L-carnitine, hydrolysaat van schaaldieren, hydrolysaat van varkenskraakbeen, vitaminen en sporenelementen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.

Bijwerkingen van Hills Prescription Diet Canine J/D

Buiten bereik van kinderen bewaren.
€ 47,54
€ 39,46
(€ 7,89 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Hills Prescription Diet Canine J/D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hill's Prescription Diet Canine

  Très bon produit que je donne selon les conseils de mon vétérinaire. Mais beaucoup moins cher sur FARMALINE.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hills Prescription Diet Canine J/D kopen

Je kan Hills Prescription Diet Canine J/D van het merk Hill's , geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder