€ 3,15
(€ 2,02 / 100 g)

Omschrijving van Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D

Herstel en verzwakte gezondheid:
Zowel bij honden als katten kan er veel veranderen door een ernstige ziekte, een verwonding of een operatie. Het kan deze dieren moeite kosten hun natuurlijke weerstand op peil te houden zonder lichaamsgewicht te verliezen in de vorm van spier- of orgaanweefsel. Dit kan het herstel in de weg staan.

Canine/Feline a/d - Critical Care:
Hill's Canine/Feline a/d wordt aanbevolen voor herstel en intensieve verzorging (inclusief anorexie, verzwakking, convalescentie na operatieve ingrepen en sondevoeding) en bij hepatische lipidose (zonder encefalopathie of een primaire leveraandoening). Dit natvoer bevat een verhoogd gehalte aan speciale proteïnen, om het herstelproces te bevorderen en het immuunsysteem te versterken. De makkelijk verteerbare ingrediënten en extra calorieën helpen bij het herstel na een operatie of ernstige ziekte. Extra lekker, met een zachte textuur, wat het voeden met de hand of een spuit vergemakkelijkt.

Indicatie

Hill's Prescription Diet a/d is een dieetvoer voor honden en katten met een verzwakte gezondheid als gevolg van een ernstige ziekte, een verwonding of operatie.

Gebruik van Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D

Voor de beste opname, moet de temperatuur van de voeding tussen kamer- en lichaamstemperatuur liggen (20-40°C); niet rechtstreeks uit de koelkast voeden. Bij het voeden met een spuit dient de inhoud van het blik grondig geroerd te worden alvorens de spuit te vullen. Ongebruikte porties na 36 uur weggooien. Bij patiënten met een verminderde gastro-intestinale werking, kan een overschakelingsperiode van 3 dagen noodzakelijk zijn:
Dag 1 - een derde van de aanbevolen totale hoeveelheid tweemaal zoveel water;
Dag 2 - tweederde van de aanbevolen totale hoeveelheid half zoveel water;
Dag 3 - volledig aanbevolen hoeveelheid, onverdund.

Voor sondevoeding mengen met 1-2 delen water.

Ingrediënten Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D

Varkenslever, kalkoenslever, kip, maïsmeel, varken, visolie, calciumcarbonaat, eiwithydrolysaat, kaliumchloride, taurine, magnesiumoxide, vitaminen en sporenelementen.

Waarschuwing

Hill's canine/feline a/d wordt niet aanbevolen bij patiënten bij wie het primaire doel is om vochtretentie te vermijden of de opstapeling van stikstofhoudende afvalproducten, fosfor of natrium te voorkomen. Ook is dit voer niet geschikt voor patiënten met een intolerantie voor een hoge vetopname, bijv. met hyperlipidemische pancreatitis, of met een voorgeschiedenis van of een risico op pancreatitis.
Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D 156 g
€ 3,15
(€ 2,02 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Hills prescription diet canine/feline a/d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Het was aangeraden door de veearts, maar daar zijn deze producten veel duurder dan dat ik ze bij farmaline bestel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is kwaliteit: een kattenvoer met hoge voedingswaarde,ruikt ook heel lekker....gegeven aan onze zieke poes als herstellingskuur aanbevolen door de dierenarts +++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ivm maagklachten van suikerkat, is AD het enige waarop ik de kat zijn insuline kan spuiten Zonder dat het gelijk weer wordt uitgespuugd. Makkelijk om een papje van te maken. (handig bij dwangvoeren) Evt handig als één van mijn andere hond, katten niet lekker is. Licht verteerbaar en ze eten het zo weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het enige product wat mijn hondje van bijna 16 jaar oud nog kan eten en waar hij nog relatief 'gezond' mee door het leven kan gaan. Het is gemakkelijk om te gebruiken als pasta en het smaakt ook lekker blijkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het eten ziet en ruikt lekker. onze flyer is 14 jaar en eet dit nu al 14 dagen is terug verdikt en is weer wat levendiger. voor ons is dit echt goed voor honden die ziek, ouder zijn. Voor ons een 5/5.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed natvoer om hun kracht te geven vooral als ze ziek zijn en niet goed eten. Je kan het ook mengen met wat viyo of wat lauw water zodat je het kan geven via een spuitje direkt in de mond. Ik heb altijd van die doosjes in huis voor als ze ziek worden en slecht eten. Super product heel smeuig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, redelijk smakelijk en door de textuur (zeer fijne mousse) makkelijk te eten voor zeer verzwakte dieren of dieren die geen tanden meer hebben. Mijn oude kat apprecieert het, hoewel hij de Recovery van Royal Canin verkiest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Restjes van eten blijven onder de rand van het blikje kleven en er zouden ook iets meer verschillende smaken mogen zijn.Mijn hond heeft nog weinig tanden en iets vastere brokjes zouden voor hem makkelijker zijn om op te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kat is er verzot van, en kwam zeer goed bij. als ze het doosje rook kon het niet snel genoeg gaan. Makkelijk te slikken en moest het nog een beetje te vast zijn een beetje water bij en de poes kon het de eerste dagen gewoon oplikken.

Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D kopen

Je kan Hills Prescription Diet Canine/Feline A/D van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Hond
Dierenverzorging > Voeding > Kat