€ 30,00
€ 25,20
Bespaar 16% (€ 4,80)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herborist Herbofidus

Herbofidus is een natuurlijk synbioticum, dit betekent dat het de combinatie is van een probioticum (gunstige bacteriën) met een prebioticum (= bifidogene invloed). Deze formule helpt de darmflora opbouwen, ondersteunt een optimale absorptie van voedingsstoffen en is goed voor de darmtransit. Zwangere vrouwen kunnen deze natuurlijke darmbewoners tijdens het derde zwangerschapstrimester gebruiken. Dit breedpectrum probioticum laat zich goed combineren met de producten Papaya en Herbo Muco Flora.
 
De capsules van Herbofidus worden gecoad met Schellak.
Deze stof is een harsachtige afscheidingsproduct van de kleine lakschildluis (Coccus lacca). Schellak is 100% natuurlijk wordt gebruikt om capsules maagzuur-resistent te maken.

Indicatie

Helpt flora opbouwen in de darm
 

Gebruik van Herborist Herbofidus

Afhankelijk van de leeftijd:
Van 3 tot 7 jaar, 1 vege capsule per dag
Van 7 tot 14 jaar, 2 vege capsules per dag
Vanaf 14 jaar, 3 vege capsules per dag

Ingrediënten Herborist Herbofidus

Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis Herbofidus heeft een natuurlijke coating (schellak*) en is maagzuurresistent
€ 30,00
€ 25,20

Laatste reviews en ervaringen met Herborist Herbofidus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Probiotica

  Probiotica zou de werking van het spijsverteringsstelsel bevorderen. Daar is echter nog geen wetenschappelijk bewijs van geleverd. Daarom dat we proefondervindelijk zullen vaststellen of er verbetering optreedt bij gebruik van Herbofidus.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Betere stoelgang

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ok voor de darmflora.Gebruik dit product al verscheidene jaren op aanraden van onze huisarts.Wij raden altijd het merk van de Herborist aan . Een product met vertrouwen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Herborist Herbofidus kopen

Je kan Herborist Herbofidus van het merk The Herborist , geproduceerd door AQUARIUS AGE COMPANY BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE