€ 39,00
€ 32,76
(€ 13,10 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 6,24)
Promotie 16% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herborist Bupleurum Complex

Bupleurum Complex ondersteunt de inwendige reiniging, niet in het minst dankzij de aanwezigheid van de stof ‘silymarine’ uit Mariadistel. Maar dit complex bevordert ook de eetlust, ondersteunt de spijsvertering en een goede darmpassage, is inzetbaar bij oprispingen en…. draagt bij tot een goede nachtrust en een goed emotioneel evenwicht bij spanning en inspanning.

Gebruik van Herborist Bupleurum Complex

Dagelijks 2 maal 1 eetlepel in mineraal water (na het middag- en avondeten). Zeker ‘s nachts bij het ontwaken. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten Herborist Bupleurum Complex

Koninginnebrij, Goudschermwortel, Artisjok, Varkensgras, Meidoorn, Abrikoos, Mariadistel, Paardebloem, Boldo, Klaproos, Zwarte Radijs, Pepermunt, Grote Wolfsklauw, Kaapse Aloë

Waarschuwing

Mag niet gebruikt worden door personen met een gekende allergie voor bijenproducten. Niet gebruiken bij patiënten die interferrontherapie ondergaan. Bij combinatie kan ernstige longontsteking optreden.
€ 39,00
€ 32,76
(€ 13,10 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herborist Bupleurum Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ontgiftend

  Bupleurum Complex neem ik geregeld in om mijn lichaam en vooral mijn lever te stimuleren om de opgestapelde afvalstoffen zoveel mogelijk te elimineren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Topproduct

  Ik sliep al heel lang heel slecht. Vooral inslapen is een probleem. Ik leg dan uren wakker, vooral tussen 23u00 en 03u00 s'nachts. Dit zou te maken hebben met de organen gal/lever. Sinds ik dit product neem, voel ik mij rustiger en ook algemeen beter. Ik heb meer energie en ik slaap ook beter in en wanneer ik wakker word s'nachts, mag ik een eetlepel bupleurum complex nemen en val ik makkelijk terug in slaap. Voor mij is dit echt een topproduct.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  The Best

  Mijn lichaam is tevreden...............................................................................................................................

  Was deze beoordeling nuttig?

Herborist Bupleurum Complex kopen

Je kan Herborist Bupleurum Complex van het merk The Herborist , geproduceerd door AQUARIUS AGE COMPANY BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE