€ 37,00
€ 32,19
(€ 12,88 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 4,81)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Herborist Bupleurum Complex

Bupleurum Complex ondersteunt de inwendige reiniging, niet in het minst dankzij de aanwezigheid van de stof ‘silymarine’ uit Mariadistel. Maar dit complex bevordert ook de eetlust, ondersteunt de spijsvertering en een goede darmpassage, is inzetbaar bij oprispingen en…. draagt bij tot een goede nachtrust en een goed emotioneel evenwicht bij spanning en inspanning.

Gebruik van Herborist Bupleurum Complex

Dagelijks 2 maal 1 eetlepel in mineraal water (na het middag- en avondeten). Zeker ‘s nachts bij het ontwaken. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten Herborist Bupleurum Complex

Koninginnebrij, Goudschermwortel, Artisjok, Varkensgras, Meidoorn, Abrikoos, Mariadistel, Paardebloem, Boldo, Klaproos, Zwarte Radijs, Pepermunt, Grote Wolfsklauw, Kaapse Aloë

Waarschuwing

Mag niet gebruikt worden door personen met een gekende allergie voor bijenproducten. Niet gebruiken bij patiënten die interferrontherapie ondergaan. Bij combinatie kan ernstige longontsteking optreden.
Herborist Bupleurum Complex 250 ml
€ 37,00
€ 32,19
(€ 12,88 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herborist bupleurum complex

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruikt om de lever te ontgiften na de winter en beter te kunnen slapen. Of ik echt beter geslapen heb kan ik niet zeggen. Vrij prijzig ook wel en geen lekkere smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over Bupleurum Complex. Na de eerste verpakking waren mijn levertesten en ook mijn andere bloedwaarden fel verbeterd. Ik ben nu bezig aan mijn tweede verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het na de lunch en het avondmaal om beter te verteren. Het is goed van smaak en ligt ook niet zwaar op de maag, de vertering verloopt zonder problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer krachtig ontgiftingsmiddel. Het werkt snel en je voelt direct een verschil. Ik kreeg er in het begin wat uitslag van in de halsstreek maar dit bleek normaal te zijn, teken dat het werkt. Ik ben hier zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit produkt nu 1 week en mijn spijsverteringsproblemen zijn veel beter.Wel heb ik veel last van jeuk op mijn rug.Kan dit van de lever komen die aan het reinigen is?Heeft iemand daar ook last van? Gebruik 2 tot 3 maal een soeplepel per dag?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit produkt op aanraden van mijn dokter voor een goede reiniging en ontgifting van de lever. De smaak valt heel goed mee, gemakkelijk in gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product om de lever te ontlasten, ik neem eht tweemaal per dag in en dat helpt zeker. Ik zou het iedereen aanraden die last heeft van moeilijke vertering en ontgifting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  SNEL EN GOEDKOOP EN VEILIG VERPAKT ZEER TEVREDEN GOEIE PRODUCTEN .......................................................................................
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakt helemaal niet slecht. Is bijgevolg gemakkelijk in te nemen en het heeft een onmiddellijk effect. Is een echte aanrader met onze westerse leefstijl
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik bupleurum al een tijdje en moet zeggen dat de vertering veel beter is. Ik gebruik dit 2x per dag 1soeplepel na het eten 's middags en 's avonds.. Zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product aankoop. Ik heb een verzwakte lever. Zoals voorgeschreven neem ik het ook 's nachts rond 2-3u als ik wakker word..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bupleurum complex zorgt ervoor dat mijn spijsvertering en darmtransit terug in orde is gekomen. Voordien had ik regelmatig last van krampen in de buik maar dit is na enige tijd verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bupleurum Complex werkt zeer goed, je voelt de werking onmiddellijk. In het begin zelfs zo sterk dat ik i.p.v. 2x / dag overging naar 1x/dag. Het geeft een hele goede zuivering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben heel tevreden over de werking van Bupleurum Complex. Ik had veel last met slapen, zowel inslapen als doorslapen. Op aanraden van mijn arts ben ik Bupleurum Complex beginnen nemen. Telkens na het middageten en avond eten. Dit complex bevordert de spijsvertering. Hierdoor slaap ik veel beter en de qualtiteit is ook zo veel beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor als je een iets te zware maaltijd gegeten hebt. Zeker met de komende feestdagen in zicht. Vermits het op basis van kruiden is blijft het natuurlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het smaakt een beetje vies, maar is wel een geweldig product. Vooral op emotioneel vlak doet bupleurum veel goed (losmaken van overbodige balast en opkomen voor jezelf). Zeker een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Bupleurum nog maar een week en kan dus nog niet veel resultaat verwachten. In ieder geval zal ik dit product een paar maand gebruiken en daarna een bloedtest doen zodoende kan ik zien of mijn leverwaarden verbetert zijn.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakt niet lekker maar energie was wel een pak beter. Ben er ondertussen mee gestopt maar gacdi zeker opnieuw nemen. Ik voel dat ikbhet nuniet meer neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bupleurum complex is een ideaal product voor de lever te zuiveren. Bij het inademen of in contact komen van chemische of toxische stoffen, die uiteraard grote schade veroorzaken aan de gezondheid, is bupleurum het gepaste middel om deze stoffen af te stoten en te elimineren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed. De vermoeidheid die ik had door de afvalstoffen in het lichaam is na enkele dagen al heel sterk verbeterd. Ik zal het in de toekomst opnieuw gebruiken en zeker in het voorjaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed. Ik ga opvallend meer plassen als ik dit product gebruik. Dus afvalstoffen worden goed afgevoerd. Ik heb het product reeds 2 maal gebruikt. En ben van plan om dit in de toekomst nog te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet aan de verwachtingen, lever wordt gezuiverd, bloedwaarden die na leveronsteking (virus)in 2012 te hoog bleven, en waardoor specialist leverbiopsie voorstelde, daalden zienderogen na inname van Bupleurum complex. Gevolg, lever terug gezond en geen biopsie! Na volledige kuur voel je de energie terug door je lichaam stromen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bupleurum gaf me al na 1 week een duidelijke verbetering van mijn conditie. Ik heb minder last van mijn hoofdpijn, geblokkeerde nek, rugpijn, constipatie...ik voel me energieker (waarschijnlijk ook door de betere nachtrust als gevolg van de afgenomen pijn). Ik ga dus nog even door met dit middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik reeds één jaar. het flesje bewaar ik in de keuken boven het aanrecht, ik neem dit ook puur in. Sommigen mengen dit met water, ik vind dit niet nodig. Ik voel me er supergoed mee.

Herborist Bupleurum Complex kopen

Je kan Herborist Bupleurum Complex van het merk The Herborist, geproduceerd door AQUARIUS AGE COMPANY BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE