€ 25,95
€ 21,80
(€ 43,60 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 4,15)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Optigem Zicht Complex

Samengesteld glycerinemaceraat van vers bereide en biologisch gekweekte knoppen.

Gebruik van Herbalgem Optigem Zicht Complex

Tenzij anders aanbevolen, 10 druppels per keer, twee maal per dag, buiten de maaltijden, onverdund op de tong of aangelengd met een weinig bronwatere. Goed schudden voor gebruik.

Herbalgem Optigem Zicht Complex 50 ml druppels
€ 25,95
€ 21,80
(€ 43,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem optigem zicht complex

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kan nog niet veel over het resultaatzeggen daar ik het dikwijls vergeet te nemen. Vind het moeilijk daar je het tussen de maaltijden door moet nemen. Ben weg zonder mijn flesje of vergeet het gewoon. Veel handiger met iets dat je voor,tijdens of na de maaltijden kunt nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product in 2010 gebruikt na 3 operaties aan mijn netvlies. Mijn zicht was toen aan een oog nog 10pct. en aan het andere oog ook een stuk minder dan nu het geval is. Ik kwam via een therapeute aan de optigem druppels. En ik weet niet of het toeval is, maar mijn zicht is toen spectaculair verbeterd. ook mijn contactlensspecialist keek daar van op. Ik voel me er in ieder geval geruster bij als ik deze druppels gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wees niet zuinig in het gebruik van deze Optigem die de ogen perfect laat rusten, op voorwaarde dat je het gebruikt zoals het moet...

Herbalgem Optigem Zicht Complex kopen

Je kan Herbalgem Optigem Zicht Complex van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie