€ 25,95
€ 21,80
(€ 43,60 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 4,15)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Calmigem Relaxerend Complex

Herbalgem Calmigem
Calmigem vermindert de zenuwachtigheid en pakt stress aan door de werking van 2 knoppen en 3 essentiële oliën: vijgenboom, al lang gekend om zijn relaxerende werking; essentiële olie van lavendel met zijn zuiverende, energetische werking op de psyche; engelwortel voor een psychisch evenwicht en neroli (oranjebloesem) die vlug soelaas brengt bij een psychische shock. Zwarte bes vergroot de kracht van de vijgenboomknop en de essentiële oliën.

Indicatie

Calmigem is te gebruiken bij spanning en inspanning (b.v. bij examenspanning) en is gunstig voor een goed geestelijk evenwicht.

Ingrediënten Herbalgem Calmigem Relaxerend Complex

Actieve bestanddelen:
Vijgenboom en zwarte bes, essentiële olie van lavendel, engelwortel en neroli (oranjebloesem).
€ 25,95
€ 21,80
(€ 43,60 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem calmigem relaxerend complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lorsque je suis nerveuse le soir, je prends 10 gouttes dans un peu d'eau . Très bon effet calmant le soir avant d'aller dormir en cas de stress ou d'agitation A ne pas prendre tous les jours! uniquement en cas de besoin
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat echt kalmeert in geval van angst of psychologische shock. Het helpt ook bij slapeloosheid. Enkele druppels op de tong die overdag en 's avonds voor het slapen gaan moeten worden vernieuwd.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik weet niet wat ik denk omdat het een nieuw product is en mijn behandeling nog steeds loopt, maar desondanks werkt het 's nachts omdat mijn slaap meer herstellend is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en goed verpakt ! Werking van het produkt is zoals beschreven. We hebben we geen problemen ondervonden ! Zullen zeker weer bij Farmaline bestellen als het nodig is ...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed tegen stress. De smaak is niet lekker maar je moet er maar 2 druppeltjes van nemen. Het enige wat iets minder praktisch is, je moet het meerdere keren per dag nemen en dat durf ik wel eens vergeten. . .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kon 's nachts niet slapen. Ik bestelde calmigem en gebruik het een halfuur voor het slapengaan met een beetje water. Ik gebruik 5 à 10 druppels per keer. Uitstekend product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Via het handige flesje kan je het meenemen in je handtas. Als de kinderen 'overprikkeld' zijn, is het gemakkelijk te geven (2 druppels op hun tong). Het heeft een kalmerend effect. De smaak vinden de kinderen niet zo lekker, proeft naar citrus.

Herbalgem Calmigem Relaxerend Complex kopen

Je kan Herbalgem Calmigem Relaxerend Complex van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie