€ 25,95
€ 21,28
(€ 42,56 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 4,67)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/05/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Allargem Complex

Synergetische werking van drie knoppen om de weerstand van het organisme te verhoogen. Het helpt ook de natuurlijk weerstand te versterken.
Herbalgem Allargem Complex 50 ml
€ 25,95
€ 21,28
(€ 42,56 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem allargem complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang was ik toegewezen op allerlei pilletjes voor mijn hooikoorts, ook cortisonespray's en oogdruppels gebruikte ik bijna dagelijks.Sinds ik Allergem gebruik kan ik bijna alles achterwege laten, enkel in uitzonderlijke gevallen moet ik nog eens iets bijnemen. Je moet wel tijdig starten,midden februari ,langzaam het aantal druppels opbouwen tot 10 en als de erge periode aanbreekt tot 3x/dag 10 druppels gebruiken. Voor mij werkt het! Nog lekker ook in een heel klein beetje water of rechtstreeks in de mond.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Laten we even wachten totdat de kwade wintermaanden weg zijn voordat we overwinning kraaien maar mijn ademhaling is verbeterd ter hoogte van de sinussen en tot op heden geen vuiltje aan de lucht.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds we de allergem gebruiken, is de allergische reactie (jeuk) sterk verminderd, maar nog niet helemaal verdwenen. Je dient het 's morgens nuchter te nemen.

Herbalgem Allargem Complex kopen

Je kan Herbalgem Allargem Complex van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie