Hepudrain Natural Energy 60 capsules

€ 24,99
€ 17,74
Bespaar 29% (€ 7,25)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/12/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hepudrain Natural Energy

Ons lichaam wordt vandaag constant overspoeld door toxines, deze komen in hoofdzaak uit onze dagelijkse voeding (pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak-, geur- en kleurstoffen), maar eveneens uit medicatie en milieuvervuiling.

Ons lichaam dient zich dan ook permanent te ontgiften van deze toxines. Deze ontgifting vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/ of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. Vaak leidt dit tot een verminderde levenskwaliteit met klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, buik-klachten, verstopping, misselijkheid, metaalsmaak, huidklachten en jeuk.

Hepudrain bevat als actieve bestanddelen mariadistel, artisjok, boldo, choline, curcuma en N-acetylcysteïne. De synergische werking van deze 6 actieve bestanddelen zorgt voor een efficiënte leverontgifting door actie op zowel fase 1 als fase 2 van de leverontgifting.

Deze actieve bestanddelen verminderen eveneens de synthese van cholesterol door de lever, en stimuleren de galproductie.

Indicatie

Ontgiften van de lever
Bij leverbelasting, leversteatose en cirrose
Metabool syndroom
Hepatitis; acuut en chronisch
Ter voorkoming van galstenen

Gebruik van Hepudrain Natural Energy

1 tot 2 capsules innemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Hepudrain Natural Energy

Samenstelling per capsule

Choline bitartraat: 125 mg
Cynara scolymus (artisjok) blad extract:100 mg
Sylibum marianum (Mariadistel) extract: 100 mg
Boldo extract: 100 mg
Curcuma longa extract:75 mg
N- Acetylcysteïne: 50 mg

Bijwerkingen van Hepudrain Natural Energy

Aangezien Hepudrain N-acetylcysteïne bevat mag dit niet aan kinderen beneden de 12 jaar worden toegediend.

Waarschuwing

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet voor kinderen beneden de 6 jaar.
Hepudrain Natural Energy 60 capsules
€ 24,99
€ 17,74

Laatste reviews en ervaringen met Hepudrain natural energy

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nog niet onmiddellijk resultaat gezien. Ik wacht een beetje af tot dat de cure afgewerkt is . Die 5/5 is dan ook voorlopig. Zal pas later een definitieve beoordeling plaatsen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dokter heeft me dit voorgeschreven nadat bleek dat mijn lever overbelast is en daardoor vrij cortisol daalde. Ik neem 2 pilletjes 's avonds bij eten en voel me na 2 weken toch al lichter en energieker.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me iets fitter maar weet niet of het door de hepudrain of magnesiumtabletten komt. Bovendien heb ik ongezonde dingen nog niet helemaal geschrapt, dus is nog afwachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Hepudrain op doktersvoorschrift, om mijn lever te ondersteunen. Het is bij dit soort producten moeilijk om vast te stellen in hoeverre ze echt werken. Mijn leverwaarden zijn na maanden gebruik nog altijd niet goed, maar ik ga er vanuit dat het zonder Hepudrain nog slechter zou zijn...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd aangeraden door de sportarts. Een lever dient heel wat te verwerken tijdens het sporten, maar ook ons bourgondisch leven doet hem af en toe geen goed. Vandaar af en toe een kuur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste maal dat de geneesheer mij dit middel voorschrijft. Blijkbaar speelt de lever een zeer belangrijke rol bij het herstel en het opdrijven van het energieniveau van het lichaam. Veel water drinken is hierbij aangewezen.

Hepudrain Natural Energy kopen

Je kan Hepudrain Natural Energy van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Lever & Gal