€ 2,02
€ 1,62
Bespaar 20% (€ 0,40)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 4m 932441

Peha-haft is een cohesieve, lichte zelfhechtende elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect dankzij de crêpestructuur en de latexvrije kleeflaag; rekbaarheid ongeveer 85%*;  gering materiaalverbruik dankzij zelfhechting, enkele omwindingen volstaan voor een veilige verbandfixatie;  kleeft niet op haren, huid of kleding, luchtdoorlatend, huidvriendelijk, zeer goed modelleerbaar; steriliseerbaar (stoom), wit

Indicatie

Voor alle soorten verbandfixatie, speciaal voor gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen.
Voor de fixatie van wondkompressen, orthopedisch materiaal, canules, enz.
Als steunverband met lichte compressie.
€ 2,02
€ 1,62

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 4m 932441

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gemakkelijk zelf aan te brengen

  Deze zelfklevende windels zijn handig omdat je geen extra haakjes of plakkers nodig hebt. Door zijn zelfhechtende functie kan je het als je alleen bent ook gemakkelijk zelf aanbrengen. Ik raad de verpakking van 20 m aan want met een rolletje van 4m Kan je niet zolang voort. Wel ideaal om mee te nemen in de handtas voor bijvoorbeeld onderweg een wonde te verversen. Goed te combineren met melolin verband.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hartmann Peha-Haft Tatexfree 4cmx4m

  Mijn lievlings eertse hulp windel.Zacht op de wonde , kleeft goed op elkaar komt daardoor niet los,laat wonde ademen,men kan de wondbescherming zo dik maken als men wil ideaal voor wonden rond vingers en tenen vind ik.Zeer goed product zeker een 5/5 waard.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Praktijk

  De dermatoloog heeft dit product voorgeschreven voor een klein verband en het is super niet te dik en niet te dun het is zelfklemmend net als een voorzorgsmaatregel ik zet een kleine pleister voor de veiligheid

  Was deze beoordeling nuttig?

Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 4m 932441 kopen

Je kan Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 4m 932441 van het merk Hartmann , geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Drukverbanden