€ 4,50
€ 3,87
Bespaar 14% (€ 0,63)

Omschrijving van Hansaplast Med Elastic Pleister 6cm x 1m

Hansaplast Elastic textielweefsel pleisters zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes. 

Het materiaal rekt mee met de bewegingen van de huid. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft zitten.

De pleisters zijn verkrijgbaar: als meter (in 10 stuks) die in de gewenste maat kan worden geknipt

Indicatie

-Vermindert het op risico infecties 
-Voor het afdekken en beschermen van kleine alledaagse wondjes.

Gebruik van Hansaplast Med Elastic Pleister 6cm x 1m

- Maak de wond zorgvuldig schoon en verwijder voorzichtig lichaamsvreemde stoffen zoals vuil of zand. 

- Maak de huid rond de snijwond of schram heel voorzichtig droog. 

- Breng de pleister aan zonder deze uit te rekken en voorkom vouwen. 

Gebruik elke pleister slechts één keer.
€ 4,50
€ 3,87

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast med elastic pleister 6cm x 1m

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte plakkertjes en super hygiënisch. Ik moet geen andere meer hebben zoals die goedkope van het Kruidvat. Stop met zoeken en kies gewoon voor online via Farmaline.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Teleurgesteld aan deze aankoop, nadat ik de aankledingspresentatie had veranderd, vond ik dat deze een paar plakkerige onderdelen had, een beetje kort en heel snel losgemaakt.... Jammer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede pleisters, vallen niet af en handig in gebruik. wat moet ik er meer van zeggen, beter dan dit van de witte producten en een zeer gewaardeerd merk
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Med Elastic pleister van Hansaplast is qua elasticiteit een goede pleister. De pleister irriteert niet. Het enige negatieve punt is dat hij niet goed kleeft! Jammer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters van mes sla stof 6 cm X 1m 1m zijn echt elastisch, ze zijn gemakkelijk aan te brengen. Ze kleven heel goed.en komen niet gemakkelijk los.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast Med Elastic Pleister zijn goede pleisters. Dankzij de genezende werking is de wonde sneller genezen. Makkelijk op maat te maken dankzij de handige verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer noodzakelijk, medisch en ook nog vele euro's goedkoper.Ook verdere mond op mond reclame wordt zeker gedaan. Wij zullen nooit ergens anders bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast is mijn favoriete merk voor pleisters; Ze blijven goed zitten, zijn elastisch en wonden blijven zo goed beschermd. Heb andere goedkopere geprobeerd maar ben nu meer dan overtuigd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het leuk om deze verbandformule te knippen, de kinderen vallen regelmatig en hun wonden zijn elke keer anders, vandaar het voordeel van deze verpakking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het moet ! Door zijn elasticiteit is het heel handig in gebruik. Waterbestendig en goed van kwaliteit. Ik zweer bij dit product, ook omdat het afknipbaar is op de gepaste lengte
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Hansaplast Med Elastic is een goede pleister. De pleister is niet ideaal voor in water, komt dan makkelijk los. Wel handig af te knippen op de gewenste lengte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Hansaplast elastic pleister is heel efficient, daar hij elastisch is en ook dat je hem, door de stroken, van 6 cm, kan knippen op de door jou gewenste lengte
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  kwalitatief OK qua hechting iets bredere band ( 7 à8 cm ware beter ) verder kan ik hier niet het lang evangelie over vertellen , alhoewel je hier op aandringt !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fijne pleisters die redelijk goed blijven zitten, ook in water. de meeste pleisters laten snel los. ook gemakkelijk te verwijderen. handig om zelf af te knippen, zo bepaal je zelf hoe groot de pleister moet zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn heel goede pleisters. Ik had niet verwacht dat deze na 2 dagen nog aan mijn hiel ging blijven kleven, zelfs na een zwempartij. Echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een witte zachtere klever en doet niet zoveel pijn om hem te verwijderen. Ik vind hem ook soepeler in gebruik dan de bruine klevers. De bruine plakken misschien wel iets beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast Med Elastic pleister wordt gebruikt om kwetsuren te beschermen tegen verstuikingen en zo verder onheil en bloedingen te voorkomen, dat bied een bepaalde zekerheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nooit meer een ander merk dan Hansaplast pleisters. Andere pleisters laten veel te snel los, deze blijven goed zitten, en ze rekken goed mee, erg tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste pleisters die ik tot nu toe reeds gebruikt heb. De pleister blijft zeer goed zitten en beweegt mee met de huid. Een echte aanrader zeker om wondjes af te dekken bij kinderen bv. op de knie en elleboog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect, juist dezelfde kwaliteit zoals ik ze anders bij mijn apotheker in de buurt koop. Probeerde eens te bestellen via jullie site met 1 exemplaar en resultaat was hetzelfde. Bestellingen zullen nog volgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze gebruik ik voor grotere wondjes op mijn voeten omdat ik zelf kan kiezen hoe groot ik ze knip. Ze zijn zeer handig omdat ze elastisch zijn en je ze nog een beetje kan rekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne pleisters, irriteren de huid niet en door het toegevoegde zilver, aan de binnenkant van de pleister, minder kans op infectie van het wondgebied.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktisch, de stukken worden op aanvraag gesneden, afhankelijk van de grootte van de wonden. Vrij flexibel, past zich relatief goed aan de beweging aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed,blijft niet aan de wond kleven kan volledig bewegingen maken en kleeft goed aan de huid en is per meter en kan het afsnijden volgens de gewenste grote is voordelig

Hansaplast Med Elastic Pleister 6cm x 1m kopen

Je kan Hansaplast Med Elastic Pleister 6cm x 1m van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Pleisters om te knippen