€ 4,40
€ 3,74
Bespaar 15% (€ 0,66)

Omschrijving van Hansaplast Finger Strips

Hansaplast Finger Strips zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes op vingers. De elastische pleisters van textielweefsel zijn extra lang voor optimale fixatie.

Het materiaal rekt mee met de bewegingen van de huid. Het niet klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend.
De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister op zijn plaats blijft zitten.

Gebruik van Hansaplast Finger Strips

- Maak de wond zorgvuldig schoon en verwijder voorzichtig lichaamsvreemde stoffen zoals vuil of zand.

- Maak de huid rond de snijwond of schram heel voorzichtig droog.

- Breng de pleister aan zonder deze uit te rekken en voorkom vouwen.
Hansaplast Finger Strips 16 pleisters
€ 4,40
€ 3,74

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast finger strips

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor ons zijn dit de beste pleisters. Ze kleven goed en zijn toch terug gemakkelijk en pijnloos verwijderbaar. al verschillende andere merken geprobeerd maar we blijven altijd terugkomen op deze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast Finger strips is een perfecte uitvinding. eindelijk een verband dat je perfect aan je vinger kan doen zonder dat het terug los komt. Prima product en perfecte prijs/kwaliteit verhouding van Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn dat ik deze Hansaplast Finger Strips gevonden heb. Heb regelmatig last van kwetsuren aan de vingers en de handen. En dit kan pijn doen. Ben tevreden met deze pleisters.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  amai, dat vormt wel een heel groot verschil met de gewone hansaplast pleisters die inderdaad niet gemaakt zijn voor vingers, deze hebben een kort kleefband aan de ene kant en een lange kleefband aan de andere kant wat het praktisch maakt om rond de vinger te lebben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters zijn van een goeie kwaliteit. Ze blijven lang kleven ongeacht welke activiteiten u onderneemt. Geen echte negatieve dingen te melden over het product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk aan te brengen en goed houdbaar lom mee kunnen verder te werken. Gemakkelijk verwijderbaar. Een pleister die iedereen in zijn huis/werkplaats moet hebben.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters komen snel los nadat er contact is geweest met wat water. Ook kleven ze niet goed op elkaar. De verpakking daarentegen is gemakkelijk terug te sluiten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast Med Finger Strips zijn prima pleisters voor wondjes op de vingers. Door het lange plakgedeelte zijn ze makkelijk te bevestigen zonder op de wond te komen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is zeer verstandig de med fingerstrips van Hansaplast in huis te hebben,'n ongevalletje is rap gebeurt.Ze zijn goed in gebruik voor het beschermen van de gewonde vinger
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een vingerpleister die eindelijk blijft plakken zoals het hoort. Door de mogelijkheid hem een paar keer rond je vinger te kunnen wikkelen is hij veel steviger dan de meeste andere pleisters met standaardlengte!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige pleisters voor wanneer je een snijwonde hebt aan de vinger of een andere wonde, komt minder makkelijk los dan de gewone pleisters. Aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede afmeting. Komen niet vlug van de vingers af indien gebruik van water!! positief! gemakkelijk mee te nemen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze klevers zijn zeer handig voor de vingers na een snijwonde bijvoorbeeld bij het koken , door de lengte kan je ze een paar maal rond uw vinger draaien zodat het bloeden rapper stopt.

Hansaplast Finger Strips kopen

Je kan Hansaplast Finger Strips van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Voorgeknipte Pleisters