€ 14,99
€ 12,29
Bespaar 18% (€ 2,70)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hansaplast 1e Hulpkit

In deze handige tas vind je handige hulpjes bij de behandeling en verzorging van kleine ongelukken in en rondom je huis. De Hansaplast Eerste Hulp Kit bevat onder andere pleisters en ontsmettende spray. Ook gemakkelijk mee te nemen onderweg. De hulpkit bevat onder meer een desinfesterende spray, verbanden voor elleboog en knie, pleisters op rol en een klassiek gaasverband. Bewaar de kit op een goed vindbare plaats, zodat u ze direct bij de hand hebt.

Indicatie

De Hansaplast 1e Hulpkit is uw ideale hulpmiddel bij kleine ongelukjes in huis, rondom je huis of om mee te nemen. Dankzij de Hansaplast 1e Hulpkit kan je gemakkelijk de eerste hulp toedienen in geval van kleine wonden enz.
Hansaplast 1e Hulpkit 1 stuk
€ 14,99
€ 12,29

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast 1e hulpkit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig voor sportmensen en om mee te nemen op reis. zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs . Correcte inhoud en handige draagtasje , past in elke bagage.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mooi zakje handig om mee te nemen met de fiets of voor vakantie, maar dit set is enkel goed voor kleine wonden zoals een vingersnede of andere kleine verwondingen, in de zak zitten 6 plakkers van 72mmx30mm dan 14 plakkers 72mmx19mm en 10 plakkers van 72mmx50mm voor kniewonden. Ook nog eens 1 keer een elastische gaasverband ook 1 keer tape van 5m lang op 1,25 breed en 1 keer een ontsmettende spray die niet pikt in de wonde al bij al heb ik er ook nog een tube isobetadine kunne bij steken en een rolletje daflagan dus het zakje is iets groter zodat je er nog materiaal bij kan steken ps. Zakje zelf is van redelijke kwaliteit.

Hansaplast 1e Hulpkit kopen

Je kan Hansaplast 1e Hulpkit van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > EHBO-kits
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Verbandmateriaal