Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

HA! Speciaal Rokers Mondspray 15 ml

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 8,90
€ 8,01 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Halitose is de wetenschappelijke naam voor een slechte adem. Iedereen weet wat slechte adem is, heeft ermee te maken gehad of krijgt er nog mee te maken, als slachtoffer of als verantwoordelijke! Het is een probleem dat IEDEREEN aangaat. 

Wat zijn de oorzaken van halitose? 
De oorzaak ligt voornamelijk in de mond en het gebit. Halitose wordt veroorzaakt door voedselresten die zich in de ruimtes tussen de tanden en kiezen, tussen de tanden/kiezen en het tandvlees, en in groeven van de tong ophopen. Als deze voedselresten niet worden verwijderd, worden ze broedplaatsen voor bacteriën die vluchtige zwavelverbindingen (VZV’s) vormen. Deze VZV’s zijn verantwoordelijk voor de slechte geur van de uitgeademde lucht. Het verschijnsel wordt versterkt door tandplaque, tandsteen, niet goed behandelde gaatjes in tanden of kiezen (cariës), tandvleesproblemen en verminderde speekselafscheiding. Er zijn ook andere oorzaken van slechte adem, die te maken hebben met leefgewoonten (bepaalde eetgewoonten en/of voedingsmiddelen, roken, enz.) of met bepaalde geneesmiddelen (bijvoorbeeld antidepressiva) en ziektes (suikerziekte, keel-, neus- en oorinfecties, enz.) die slechte adem kunnen bevorderen. 

Waarom zou u moeten kiezen voor -sprays om slechte adem tegen te gaan? 
Voor het eerst heeft , specialist in mond- en gebitshygiëne, producten in het assortiment die een werkzame en praktische oplossing bieden om halitose te helpen tegen te gaan, en niet alleen te maskeren: -sprays. Wat is er bijzonder aan deze sprays? Een ongekende frisheid die onmiddellijk merkbaar is, gecombineerd met een langdurige werking tegen halitose, dankzij een exclusieve formule (octrooi aangevraagd), voor het eerst als spray aangeboden, praktisch en gemakkelijk mee te nemen: 

• Chloorhexidine : in de wetenschappelijke literatuur zijn uitgebreide bewijzen te vinden dat de werkzaamheid van chloorhexidine berust op de antibacteriële werking van deze stof. Door de microbiële belasting van de mondflora en het speeksel te verlagen beperkt deze stof de vorming van VZV’s (waterstofsulfide, methylmercaptaan, dimethylsulfide en andere verbindingen) die verantwoordelijk zijn voor de slechte adem. Daarnaast is in onderzoeken een langdurige werking aangetoond. 
• Zink : Er is aangetoond dat zinkacetaat de hoogste werkzaamheid vertoont van de verschillende zinkzouten die werkzaam zijn tegen halitose. Dit is de reden waarom -sprays zinkacetaat bevatten. Voor een onmiddellijk frisheidseffect is ten slotte ook menthol-aroma aan de formules toegevoegd. Daarnaast is de formule voor rokers verrijkt met een extract van groene thee, omdat de tannine hierin een neutraliserende werking heeft op VZV’s.

Het is van belang om tussen twee tandenpoetsbeurten in regelmatig een antibacteriële formule te gebruiken, om het aantal ongewenste micro-organismen in de mondholte terug te brengen. Omdat het grootste deel van de bacteriën in de mond zich op de tong bevindt, kunt u met een spray de werkzame bestanddelen bij de «bron» aanbrengen. Bovendien zorgt deze formule, waarbij niet gespoeld wordt, voor een langdurige werking van het product.

Indicatie

Omdat er niet altijd voldoende tijd is om zo vaak tanden te poetsen als u zou willen, en omdat bepaalde situaties die slechte adem bevorderen moeilijk te vermijden zijn, bieden -sprays, dankzij de unieke formules - volledig en actief - een werkzame, directe en langdurige oplossing.

Gebruik

Vooral na de maaltijd, na het opstaan en in geval van verhoogd risico (café’s, sigaretten, alcohol, ...) te gebruiken: 1. Schud 2 maal van hoog naar laag. 
2. Open de spray. 
3. Houd de flacon voor de open mond, op hoogte van de tanden. 
4. Verstuif 2 tot 3 maal, op de tong. 
5. Sluit de flacon weer. 

Enkele raadgevingen met betrekking tot hygiëne en voeding 

1. Poets uw tanden en uw tong elke dag, in het ideale geval na elke maaltijd. 
2. Gebruik tandzijde (floss) om vastzittende voedselresten en tandplaque tussen de tanden en het tandvlees, en tussen de tanden zelf, te verwijderen. 
3. Ga ten minste eenmaal per jaar naar de tandarts om uw gebit te laten controleren. 
4.Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en vermijd indien mogelijk voedingsmiddelen die een slechte adem zouden kunnen veroorzaken: knoflook, uien, specerijen, eiwitrijk voedsel, of vasten, koffie, enz. 
5. Drink veel water en zorg dat situaties waarin uw mond uitdroogt beperkt blijven (lang spreken, alcoholhoudende mondspoeling, sigaretten, enz.) 
6. Beperk uw suikergebruik (met name in snoep), omdat suiker slechte adem nog slechter maakt.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen houden. Niet bij kinderen gebruiken. Niet gebruiken voor een ander doel dan dat waarvoor het product bedoeld is. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken bij zwangere vrouwen of bij vrouwen die borstvoeding geven. Uit de buurt van warmtebronnen, warme oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen houden.
HA! Speciaal Rokers Mondspray 15 ml
€ 8,90
€ 8,01
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
HA! Speciaal Rokers Mondspray 15 ml
€ 8,90
€ 8,01
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook


HA! Speciaal Rokers Mondspray kopen

Je kan HA! Speciaal Rokers Mondspray van het merk HA! , geproduceerd door CARE INNOV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem