GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model 500 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 39,99
€ 33,99
(€ 67,98 / kg)
Bespaar 15% (€ 6,00)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model

De Guam Zeewier Modder Action Rapide 'Warmte Formule' is een formulering van zeewier, plantenextracten en essentiële oliën die allemaal inwerken op cellulitis om het snel weer te verminderen. Doordat de formule opwarmt na het aanbrengen, dringen de actieve ingrediënten nog dieper in de huid voor een gegarandeerde snelle werking en zichtbaar resultaat.

Indicatie

Een verstevigende en warmwordende zeewier modder packing tegen cellulitis, versneld effect.

Gebruik van GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model

- Voor het beste resultaat gebruikt u eerst de Guam Algenscrub die de huid detoxifiëert en optimaal voorbereidt op de Guam modder behandeling.
- Breng de Guam Zeewier Modder Action Rapide 'Warmte Formule' aan in een even laagje op de te behandelen zones met een licht masserende beweging.
- Wikkel de huid in huishoudfolie/cellofaan: dankzij deze beschermende film kan het product eenvoudig thuis gebruikt worden zonder enig probleem. Laat het 15 minuten inwerken en spoel dan af met voldoende warm water. Door de hoge concentratie van actieve ingrediënten is het normaal dat de huid een actieve tinteling ervaart tijdens dit proces. Het kan daardoor niet geschikt zijn voor de zeer gevoelige huidtypes.
- Vervolledig uw Guam behandeling door de Guam zeewier modder gel crème aan te brengen op de behandelde zones in licht masserende bewegingen, voor een langdurige anti-cellulitis werking.

Ingrediënten GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model

Black tourmaline, Guam algae, Clay, Fucus phytoextracts, Horse chestnut and Ivy, essential oil of Oregano, Menthol, and a mix of essential oils of Turmeric (from Zedoaria turmeric root), Ginger (from Zingiber officinale root) and Cloves (Eugenia caryophyllus flowers). Heating complex.
€ 39,99
€ 33,99
(€ 67,98 / kg)

GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model kopen

Je kan GUAM Fanghi Zeewiermodder Snelle Werking Nieuw Model van het merk Guam , geproduceerd door EUROPHARMA GROUP , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie