GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model 1 kg

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 89,99
€ 80,99
(€ 80,99 / kg)
Bespaar 10% (€ 9,00)
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model

Guam Fanghi Algenmodder is een effectieve behandeling om cellulitis te verslaan. Dankzij de natuurlijke ontgiftende werking van het zeewier, cellulitis vervaagt al na enkele behandelingen. Deze formule stimuleert ook ineens de huid voor een stevigere huid en een langdurige zachtheid. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen is het nodig dat u het mengsel goed mixt alvorens het te gebruiken, een zachte romige textuur is vereist.

Indicatie

Guam Fanghi Algenmodder is een effectieve behandeling om cellulitis te verslaan.

Gebruik van GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model

- Voor een optimaal resultaat kan u best de Guam algen scrub gebruiken om de huid voor te bereiden op de modder behandeling.
- Breng een voldoende hoeveelheid van de modder aan op de te behandelen zones met licht masserende bewegingen en wikkel nadien huidhoudfolie rond deze zones. Hierdoor werkt de modder extra diep in zonder enige problemen. Laat het 45 minuten inwerken en spoel nadien grondig af met voldoende warm water.

Ingrediënten GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model

Verstevigende Gel: Glyceric extract of seaweed, Pink clay, Tourmaline.

Algengel: Black tourmaline, Guam algae, Clay, Fucus phytoextracts, Horse chestnut and Ivy, essential oils of Oregano and Lemon. Heating complex.

Waarschuwing

Breng het product niet aan op een huid die allergisch is aan een van de ingrediënten in deze formule, maar ook niet op een beschadigde of geïrriteerde huid. Een milde tinteling is volkomen normaal door de actieve formulering, maar indien deze te sterk wordt voor u, spoel het product af met koud water. Mensen met een extreem gevoelige huid of spataders worden afgeraden om dit product te gebruiken. Voorkom contact met de ogen, slijmvliezen en delicate zones op het lichaam. Vermijd blootstelling aan de zon direct na de behandeling. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.
€ 89,99
€ 80,99
(€ 80,99 / kg)

GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model kopen

Je kan GUAM Fanghi Algenmodder + Verstevigende Gel Nieuw Model van het merk Guam , geproduceerd door EUROPHARMA GROUP , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Solden of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Cellulitis
Afslanken > Platte Buik > Lokale applicatie
Afslanken > Cellulitis > Lokale applicatie