Grintax 60 tabletten

€ 29,00
€ 24,07
Bespaar 17% (€ 4,93)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 31/01/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Grintax

Vanaf de eerste signalen van professionele vermoeidheid, dagdagelijkse mentale en fysieke vermoeidheid*

* Eleutherococcus draagt bij tot meer mentale en fysieke energie in geval van vermoeidheid en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

Een doordachte, unieke formule op basis van 4 natuurlijke bestanddelen
 • Eleutheroccus senticosus (312,5 mg/2 tab): kennen we beter als Siberische ginseng. De actieve bestanddelen in Grintax® zijn gestandaardiseerd op eleutherosiden die het aanpassingsvermogen van het lichaam helpen ondersteunen.

 •  Cucumis Melo (10 mg/2 tab): is een beproefd meloenextract, dat bijzonder rijk is aan het superoxide dismutase.

 • Taurine (100 mg/2 tab): aminozuurachtige stof die graag gebruikt wordt door sporters.

 • Caseïne hydrolysaat (150 mg/2 tab): is een van de belangrijkste melkeiwitten. Het is gemakkelijk  afbreekbaar in essentiële aminozuren nodig voor de synthese van andere eiwitten.

Indicatie

Draagt bij tot meer mentale en fysieke energie in geval van vermoeidheid en helpt de natuurlijke weerstand versterken.

Gebruik van Grintax

1x/dag bij het ontbijt met water 2 tabletten.
Minimum 3 maanden voor optimaal effect.

Ingrediënten Grintax

Gestandaardiseerd extract van Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosus), inuline (vulstof), sorbitol (vulstof), microkristallijne cellulose (vulstof), caseïne hydrolysaat, taurine, mono-, diglyceriden (verstevigingsmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (vulstof), gehydrogeneerde katoenzaadolie  verstevigingsmiddel), silicium dioxide (antiklontermiddel), meloen extract (Cucumis melo), titaandioxide (kleurstof),
talk (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (verstevigingsmiddel), miglyol (verstevigingsmiddel), hydroxypropylcellulose (vulstof), ijzeroxide (kleurstof).

Waarschuwing

 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen of bij borstvoeding, in geval van nierziektes, lactose intolerantie en voor kinderen onder de 12 jaar.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 • De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
Grintax 60 tabletten
€ 29,00
€ 24,07

Laatste reviews en ervaringen met Grintax

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grintax neem ik omdat ik er een beetje door zit. Je mag het een langere tijd gebruiken en het helpt echt. Je kan er ook beter door slapen en de negatieve stroom is minder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn huisarts die tevens klassiek homeopaat is, je moet het wel minstens een maand nemen voor je verbetering voelt,ik kan het iedereen aanbevelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de tweede doos die wordt gebruikt, nog geen resultaat gemerkt. Maar naar verluidt heeft het wat tijd nodig vooraleer je een verschil merkt door gebruik hiervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nog maar pas gestart met dit produkt , moet na 3 maand volledig resultaat geven ! Dus nog even afwachten na 4 weken zouden de eerste resultaten toch al wat merkbaar moeten zijn
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn partner zit reeds 3 jaar thuis met een burn-out en is door de huisarts aangeraden om naast anti-depressiva ook Grintax te gebruiken . er is een kleine beterschap merkbaar, en hij blijft het innemen op hoop van meer beterschap !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 1 doos heb je al resultaat, indien mijn cortisol hoog staat, neem ik er twee per dag en na 1 maandje mag ik dan weer overstappen naar eentje per dag als onderhoud, super resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grintax helpt bij burnout als ondersteuning om terug wat emotioneel evenwicht en wat rust te vinden. Je moet het wel een tijdje nemen vooraleer je het resultaat voelt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Grintax tabletten ben ik op aanraden van een vriendin beginnen nemen. Zij had er al goede resultaten mee behaald. Mijn vermoeidheid is al beter, maar het is natuurlijk geen wondermiddel en je dient ze ook op lange termijn in te nemen. Ik neem ze dus nog even verder voor een beter resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een burn-out gehad en ik raakte niet gerecupereerd. Omdat mijn immuunsysteem overgevoelig is, bestaat mijn behandeling uit supplementen. Op advies van mijn huisarts ben ik grintax beginnen bijnemen. Nu maand twee. De concentratie is veel beter. Echte verschillen worden verwacht na drie maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts startte ik met het nemen van deze extra vitamines. Ik voel me beter, rustiger en daarom blijf ik het voorlopig verder nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door m'n huisarts en ze werken ook ! Ik voel me een stuk rustiger en sterker. Let wel : het is geen wondermiddel. Het duurt een tijd voor je effect voelt maar Grintax doet wat het behoort te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over Grintax. Het helpt zeker bij mij. Het feit dat dit een natuurlijk product is, is een pluspunt. Het is niet goedkoop maar via Farmaline krijg je af en toe een korting en dat ik natuurlijk goed meegenomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dokter tegen professionele vermoeidheid en burn-out.drie maand aan een stuk nemen is aangeraden.geen neveneffecten ervaren. Goeie ondersteuning bij dip.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een middel dat ik aangeraden werd door de arts voor mijn aanhoudende vermoeidheid. Ik moet het wel een tijdje innemen voordat het effect heeft, zo is dat bij natuurlijke middelen
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door dokter. ik ben echter nog steeds vermoeid en zie geen verbetering. Mijn zus echter is gek op dit product en voelt zich veel emotioneel veel sterker sinds ze grintax neemt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gewoon goed product. Ik Neem 2tabletten in combinatie met dynergo ampoules 's morgens bij ontbijt. Ligt niet zwaar op de maag en kan zonder problemen dagelijks ingenomen worden. Werkt vooral tegen uitwerking van vermoeidheid na een stresvolle dag op kantoor. Moet wel 3 maanden genomen worden om werkelijk resultaat te bekomen

Grintax kopen

Je kan Grintax van het merk Grunenthal Belgium, geproduceerd door GRUNENTHAL BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress