€ 8,95
€ 7,07
(€ 6,43 / 100 g)
Bespaar 21% (€ 1,88)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij

De Grethers Pastilles Blackcurrant is het allereerste product van het merk. Met een puur en natuurlijk zwarte bessensap krijgen deze pastilles hun diepe en zwarte kleur, terwijl de fruitige toets mild en natuurlijk blijft. De zwarte bes (Ribes nigrum) is al enkele eeuwen gekend voor haar medicenale werking. De anti-inflammatoire werking, de versterkende werking voor het tandvlees en de verzachtende werking voor een pijnlijke keel. Zwarte bessen bevatten een hoge dosis vitamine C en zijn rijk aan beta-caroteen.

Indicatie

De zachte smaal van het cassis fruit is onvergelijkbaar. De siroop werd gezoet met malitol en acesulfame-K. Geschikt voor diabeten. Zeer zachte formule voor de tanden.
- Bevat geen gluten
- Bevat geen kunstmatige kleurstoffen
- Bevat geen bewaarmiddelen
Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij 110 g
€ 8,95
€ 7,07
(€ 6,43 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Grethers pastilles blackcurrant suikervrij

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficiënt bij heesheid of een zere keel als gevolg van veel hoesten. Het werkt heel verzachtend en is niet plakkerig. Het heeft een aangename smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb laatste tijd een vervelend gevoel in keel zonder echt te hoesten, deze tabletten hebben dit op enkele dagen praktisch volledig opgelost. Zeker in huis te hebben voor deze kleine kwaaltjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze hoestpastilles zijn lekker van smaak. Ze zijn natuurlijk en plantaardig. Hebben geen nevenwerkingen en helpen om een droge prikkelhoest te verminderen. Ze verzachten een beetje bij keelpijn.

Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij kopen

Je kan Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij van het merk Grethers Pastilles, geproduceerd door MELISANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling suikervrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles