€ 8,94
€ 7,15
(€ 6,50 / 100 g)
Bespaar 20% (€ 1,79)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij

De Grethers Pastilles Blackcurrant is het allereerste product van het merk. Met een puur en natuurlijk zwarte bessensap krijgen deze pastilles hun diepe en zwarte kleur, terwijl de fruitige toets mild en natuurlijk blijft. De zwarte bes (Ribes nigrum) is al enkele eeuwen gekend voor haar medicenale werking. De anti-inflammatoire werking, de versterkende werking voor het tandvlees en de verzachtende werking voor een pijnlijke keel. Zwarte bessen bevatten een hoge dosis vitamine C en zijn rijk aan beta-caroteen.

Indicatie

De zachte smaal van het cassis fruit is onvergelijkbaar. De siroop werd gezoet met malitol en acesulfame-K. Geschikt voor diabeten. Zeer zachte formule voor de tanden.
- Bevat geen gluten
- Bevat geen bewaarmiddelen
€ 8,94
€ 7,15
(€ 6,50 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Gezond snoepen

  Heerlijk zuigtablet. Helpt bij hoestbuien, keelpijn en ik word er helemaal ontspannen van wanneer ik moeilijk de slaap kan vatten. In plaats van tabletten te kopen die een artificiële smaak hebben en bovendien nog suiker bevatten is het verstandiger om de Grethers Pastilles aan te schaffen. Zij hebben bovendien een heel natuurlijke smaak van bessen. Een echte aanrader. Ik heb ze al aan kennissen en familie aangeboden, en iedereen is heel enthousiast. Ik ga nooit de deur uit zonder enkele van deze heerlijke tussendoortjes.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  gewoon lekker

  pas grethers pastilles besteld , dit zijn zeer lekkere pastiles , verpakt in een handige doos, een aanrader

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Kriebelhoest

  Zeer goed bij kriebels in de keel . Nog een lekkere smaak ook en zonder suiker . En goedkoper dan bij apotheek

  Was deze beoordeling nuttig?

Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij kopen

Je kan Grethers Pastilles Blackcurrant Suikervrij van het merk Grether's Pastilles , geproduceerd door MELISANA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Suikervrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles