€ 72,67
€ 61,77
Bespaar 15% (€ 10,90)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

De Glyco-Flex lijn van Vetri-Science is ontwikkeld voor honden, katten en paarden met gewrichtsklachten. Glyco-Flex is leverbaar in verschillende uitvoeringen (I, II en III) waardoor er voor iedere indicatie en klacht een specifiek preparaat beschikbaar is. Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen in uiteenlopende toedieningsvormen verkrijgbaar. Zo is er voor ieder dier, hoe kieskeurig ook, een passende Glyco-Flex variant. Glyco-Flex wordt aanbevolen bij een aantal gewrichtsproblemen, waarvan arthrose de belangrijkste is.

Indicatie

Glyco-Flex I wordt aanbevolen voor rassen die gevoelig zijn voor heup- en andere gewrichtsproblemen. Glyco-Flex I kan gegeven worden aan jonge(re) dieren om de gewrichtsontwikkeling en –gezondheid te ondersteunen. Glyco-Flex II wordt aanbevolen voor volwassen honden met matige gewrichtsproblemen. Tevens is Glyco-Flex zeer geschikt voor werk- en sporthonden en wordt het ingezet als nabehandeling bij gewrichtsoperaties. Glyco-Flex III biedt honden met aanzienlijke gewrichtsproblemen, maximale ondersteuning. Het is zeer geschikt voor de oude hond met gewrichtsslijtage.

Gebruik van Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Tabletten per dag:

5-25 kg:
eerste 6 weken: 1, onderhoudsdosis: 1/2.

26-45 kg:
eerste 6 weken: 2, onderhoudsdosis: 1.

>45 kg:
eerste 6 weken: 3, onderhoudsdosis: 1,5.

Ingrediënten Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Glyco-Flex bestaat uit een aantal werkzame bestanddelen, waarvan de functies als volgt zijn:

DMG: DiMethylGlycine is een sterke antioxidant. DMG zal dus helpen de vrije radicalen af te vangen die ontstaan bij de ontstekingsprocessen in de gewrichten. Verder bevordert het de bloedstroom naar het gewricht, waardoor de voedingsstoffen beter het gewricht kunnen bereiken.

Groenlipmossel: Groenlipmossel bevat een groot aantal bestanddelen die een gunstige invloed hebben op het gewricht. Zo is het rijk aan aminozuren, mineralen, Omega-vetzuren, glucosamine (zie verder) en chondroitine. Groenlipmossel levert bouwstenen voor de glycosaminoglycanen (GAG´s) in het kraakbeen, reguleert de ontstekingsprocessen, en levert bouwstenen en energie voor de spieren.

Glucosamine: Deze stof is zeer noodzakelijk voor de productie van de glycosaminoglycanen (GAG´s) en de synovia (gewrichtssmeerstof). Glucosamine heeft zeer goede resulaten bij patiënten met gewrichtsslijtage en kan ingezet worden bij het herstel na gewrichtsoperaties.

MSM: MethylSulfonylMethaan levert zwavel voor de productie en het herstel van collageen. Het heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende functie.

Mangaan: Het mangaan in Glyco-Flex is gebonden aan een aminozuur, waardoor het goed door het lichaam wordt opgenomen. Mangaan is benodigd voor het enzym glycosyltransferase, wat betrokken is bij de productie van collageen, GAG´s en proteoglycanen.

Verder bevat Glyco-Flex nog een aantal zeer belangrijke antioxidanten, nl. glutathion, druivenpitextract (zgn. OPC´s), selenium en vitamine E. Al deze stoffen verminderen schadelijke oxidatieve reacties en remmen enzymen die ontstekingsprocessen bevorderen.

Bijwerkingen van Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Buiten het bereik van kinderen bewaren.
€ 72,67
€ 61,77

Laatste reviews en ervaringen met Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed voor onze oude golden retriever

  Een aanrader voor de hond op leeftijd

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  fijn

  ik heb geen mening

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  glycoflex3

  Op dit potje staat niet vermeld 3 dus deze glycoflex is waarschijnlijk niet de glycoflex die ik normaal heb. Hier staat duidelijk op vermeld glycoflex III Daarom goedkoper?

  Was deze beoordeling nuttig?

Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten kopen

Je kan Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten van het merk Ecuphar , geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder