€ 70,42
€ 57,04
Bespaar 19% (€ 13,38)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

De Glyco-Flex lijn van Vetri-Science is ontwikkeld voor honden, katten en paarden met gewrichtsklachten. Glyco-Flex is leverbaar in verschillende uitvoeringen (I, II en III) waardoor er voor iedere indicatie en klacht een specifiek preparaat beschikbaar is. Daarnaast zijn de verschillende uitvoeringen in uiteenlopende toedieningsvormen verkrijgbaar. Zo is er voor ieder dier, hoe kieskeurig ook, een passende Glyco-Flex variant. Glyco-Flex wordt aanbevolen bij een aantal gewrichtsproblemen, waarvan arthrose de belangrijkste is.

Indicatie

Glyco-Flex I wordt aanbevolen voor rassen die gevoelig zijn voor heup- en andere gewrichtsproblemen. Glyco-Flex I kan gegeven worden aan jonge(re) dieren om de gewrichtsontwikkeling en –gezondheid te ondersteunen. Glyco-Flex II wordt aanbevolen voor volwassen honden met matige gewrichtsproblemen. Tevens is Glyco-Flex zeer geschikt voor werk- en sporthonden en wordt het ingezet als nabehandeling bij gewrichtsoperaties. Glyco-Flex III biedt honden met aanzienlijke gewrichtsproblemen, maximale ondersteuning. Het is zeer geschikt voor de oude hond met gewrichtsslijtage.

Gebruik van Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Tabletten per dag:

5-25 kg:
eerste 6 weken: 1, onderhoudsdosis: 1/2.

26-45 kg:
eerste 6 weken: 2, onderhoudsdosis: 1.

>45 kg:
eerste 6 weken: 3, onderhoudsdosis: 1,5.

Ingrediënten Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten

Glyco-Flex bestaat uit een aantal werkzame bestanddelen, waarvan de functies als volgt zijn:

DMG: DiMethylGlycine is een sterke antioxidant. DMG zal dus helpen de vrije radicalen af te vangen die ontstaan bij de ontstekingsprocessen in de gewrichten. Verder bevordert het de bloedstroom naar het gewricht, waardoor de voedingsstoffen beter het gewricht kunnen bereiken.

Groenlipmossel: Groenlipmossel bevat een groot aantal bestanddelen die een gunstige invloed hebben op het gewricht. Zo is het rijk aan aminozuren, mineralen, Omega-vetzuren, glucosamine (zie verder) en chondroitine. Groenlipmossel levert bouwstenen voor de glycosaminoglycanen (GAG´s) in het kraakbeen, reguleert de ontstekingsprocessen, en levert bouwstenen en energie voor de spieren.

Glucosamine: Deze stof is zeer noodzakelijk voor de productie van de glycosaminoglycanen (GAG´s) en de synovia (gewrichtssmeerstof). Glucosamine heeft zeer goede resulaten bij patiënten met gewrichtsslijtage en kan ingezet worden bij het herstel na gewrichtsoperaties.

MSM: MethylSulfonylMethaan levert zwavel voor de productie en het herstel van collageen. Het heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende functie.

Mangaan: Het mangaan in Glyco-Flex is gebonden aan een aminozuur, waardoor het goed door het lichaam wordt opgenomen. Mangaan is benodigd voor het enzym glycosyltransferase, wat betrokken is bij de productie van collageen, GAG´s en proteoglycanen.

Verder bevat Glyco-Flex nog een aantal zeer belangrijke antioxidanten, nl. glutathion, druivenpitextract (zgn. OPC´s), selenium en vitamine E. Al deze stoffen verminderen schadelijke oxidatieve reacties en remmen enzymen die ontstekingsprocessen bevorderen.

€ 70,42
€ 57,04

Laatste reviews en ervaringen met Glyco-flex 3 canine smakelijke tabletten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  onze labrador is 10 jaar oud en krijgt deze tabletten reeds geruime tijd. wandelen gaat nog steeds zeer goed.tabletten zijn niet goedkoop en echt lekker zijn ze precies niet,want wij moeten ze in 4 breken en onder zijn voeding mengen wil hij ze opeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik geef 2 van mijn honden deze tabletten ter ondersteuning van hun botten en gewrichten, dus ze doen het nog steeds goed mijn oude stakkers zodoende dat we blijven geven
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed supplement voor de beweeglijkheid van de oudere hond. Ideaal bij reuma of stijve gewrichten. De tabletten zijn gemakkelijk in gebruik en blijkbaar smakelijk aangezien onze hond zonder problemen op eet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Inhoud voor producten en levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons huisdier(hond) krijgt het al lang als ondersteuning voor de gewrichten en bied nog steeds zeer goede effect. Van de levering ook steeds tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zelfde produkt als dat wat ik bij mijn dierenarts kocht, maar 12 euro goedkoper. Goed tegen beginnende artrose. Snelle levering en goed verpakt. TOP !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het beste werking tabletten voor mijn oude hond die voor een tijdje last van heupen hebt . Sinds wij gebruiken deze tabletten zij genieten meer van onze vrije tijd en wil meer buiten lopen & spellen . Echt een aanrader voor honden met heupen probleem.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  onze hond heeft geen last meer van gewrichtspijn omdat hij elke dag glyco flexie neemt. hij heeft veel meer vitaliteit en loopt gemakkelijker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe gebruikte ik voor mijn af en toe mankende border collie een ander product "vetrijoint". Ik zal nog een tijdje moeten afwachten of de werking idem of beter is maar ondertussen is de hond in prima vorm.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn bb heeft ons verlaten zonder te hebben kunnen profiteren van dit product. De capsules zijn een beetje groot en moeilijk toe te kennen. Jammer dat hij er niet van heeft kunnen profiteren. Jullie hebben een goede service. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef dit al jaren aan onze hond die heupdysplaci heeft, knieproblemen ten gevolge van operaties... Ondertussen is hij reeds 11j1/2 en loopt nog vlot mede dankzij glycoflex. Aan onze vorige labrador hebben wij dit ook gegeven en ook zij had veel minder problemen. Ik ben blij dat dit er is, want de andere produkten die ik probeerde, daar gaf onze hond van over. Het is lekker veronderstel ik, want hij eet het gewoon mee op met zijn brokken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De hond is nu 11 jaar geweest (12kg)en kreeg het wat moeilijk met trappen doen. Na 2 weken Glyco-Flex merken we al duidelijk beterschap. Het zijn wel vrij grote tabletten, kauwen wil hij ze niet, ik moet ze in kleine brokjes snijden en dan onder zijn eten mengen, maar dan is het geen probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn 13 jaar oude hond is dank zij deze tabletten nog steeds op de been. Heb in het verleden voor al mijn oude honden deze tabletten gebruikt met een goed resultaat.

Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten kopen

Je kan Glyco-Flex 3 Canine Smakelijke Tabletten van het merk Ecuphar, geproduceerd door ECUPHAR NV/SA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Vitamines