€ 2,32
€ 2,18
Bespaar 6% (€ 0,14)
Bijsluiter van Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen 10 zetpillen

Omschrijving van Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen

Met gestolde glycerine.

Gebruik van Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen

Nat maken om inbrengen te vergemakkelijken.

Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen 10 zetpillen
€ 2,32
€ 2,18

Laatste reviews en ervaringen met Fagron zetpillen glycerine volwassenen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Etant un constipé depuis ma plus tendre enfance, lorsque j'ai un souci de ce côté-là, je prends un suppo à la glycérine et hop, quelques instants plus tard, je suis libéré !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een aanrader voor vrouwen die last hebben van moeilijke stoelgang tijdens de zwangerschap. Het prikkelt je darm waardoor je na enkele minuten naar toilet kan gaan. Het maakt de stoelgang mals waardoor je ook minder kans hebt op het vormen van aambeien. Ook voor mijn zwangerschap gebruikte ik dit al.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze geven al na enkele ogenblikken een gunstig resultaat. En dit zonder buikkrampen. Ze zijn gemakkelijk in te brengen en geven geen branderig gevoel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  soms heel harde stoelgang het er gewoon vanachter niet wil uitfloepen maar dat het vast blijft steken, dan steek ik zo een pil op en dan wacht ik 10 minuten tot half uurtje en dan komt het gewoonlijk er wel uit en zoniet steek ik nog 1 pil op en dan komt het er uit wat vast zit, dus heb ze altijd in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  schitterend product voor iemand die problemen heeft met de stoelgang. een groot voordeel is dat het totaal geen krampen veroorzaakt en gemakkelijk voor gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig hulpmiddeltje bij lastige stoelgang. Is heel discreet mee te nemen en geen diarree als tegenreactie. Ik bewaar het doosje wel steeds in ijskast (suppo's makkelijker in te brengen)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zetpillen zijn zeer eenvoudig in gebruik. Bij constipatie of buikkrampen te gebruiken. Het gewenst resultaat volgt al snel, een kwartiertje later voel je je reeds opgelucht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fagron glycerine zetpillen helpen heel goed als je problemen hebt met de stoelgang. Na gebruik kan je binnen de 10 minuten naar het toilet. Ook gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De zetpillen zijn een welcome aanvulling als je door ziekte, stress of chronisch constipatie hebt, soms zijn de andere middelen onvoldoende omdat de verstopping in het laatste deel van de darm bevindt, de glycerine zetpillen helpen dit ongemak op een zeer doeltreffende pijnloze wijze
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Glycerine zetpillen gebruikte ik zeer sporadisch en reeds lang en indien echt nodig om de stoelgang te verbeteren. Met deze zetpillen - wanneer alles blokkeert - dan zijn deze de oplossing.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij moeilijke stoelgang vergemakkelijkt dit de doorgang van de ontlasting. Vlot in te brengen en na enkele minuten al resultaat. ik heb geen buikpijn en geen andere klachten ontdekt en vind dit een super oplossing bij moeilijke stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je zit op de tram, in de file kortom, een plaats waar je niet stante pede een toilet vindt.Je stoelgang wordt hard en je moet persen. Een suppo glycerine helpt je af van deze vervelende en pijnlijke situatie: de stoelgang wordt weer zacht waardoor het ontlasten vlotter en minder pijnlijk verloopt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als pds patiënt heb ik ze steeds in mijn handtas. Natuurlijk produkt dat geen kwaad kan. Gemakkelijk in gebruik! Bij een opgeblazen gevoel, dikke buik, .....

Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen kopen

Je kan Fagron Zetpillen Glycerine Volwassenen van het merk Fagron, geproduceerd door FAGRON , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zelfzorg Zwangerschap > Aambeien
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Aambeien & Zware benen > Supplementen
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Supplementen, Weerstand & Welzijn