€ 49,95
€ 42,46
Bespaar 15% (€ 7,49)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Glucadol Twin 168 tabletten

Omschrijving van Glucadol Twin

Glucosamine en chondroïtine worden door het kraakbeen zelf aangemaakt. Maar indien u niet meer zo soepel kan bewegen, kan een aanvullende toediening van glucosamine en chondroïtine nodig zijn. Het is belangrijk dat deze “aanvullende toedieningen” gebeuren onder de vorm van sulfaat. Vele experten beschouwen het sulfaat als een NOODZAKELIJKE substantie voor een goede hydratatie van het kraakbeen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat chondroïtine een synergetische werking heeft met glucosamine in de kraakbeenbescherming en verbetering van de gewrichtsmobiliteit.

GLUCADOL® TWIN bevat twee substanties die onmisbaar zijn voor een goede werking van gewrichten: glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. In GLUCADOL® TWIN, net zoals in het organisme, komen glucosamine en chondroïtine voor in de vorm van sulfaat (S04). Aangezien GLUCADOL TWIN een natuurlijke substantie is, wordt het goed verdragen.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress.
• Chondroïtine is een grondstof van het kraakbeen

Gebruik van Glucadol Twin

De aanbevolen dagelijkse inname is 1 glucosamine-tablet (witte tablet) en 1 chondroïtine-tablet (roze tablet) per dag in te nemen met water. Elke witte tablet bevat 1500 mg glucosaminesulfaat, elke roze tablet bevat 1200 mg chondroïtinesulfaat. De kuur beginnen op de overeenstemmende dag op de kalenderverpakking. Als u de kuur met GLUCADOL® TWIN bijv. op een woensdag begint, neemt u een tablet uit de kalenderverpakking met vermelding «wo».(wo = woensdag). Vervolgens gaat u verder voor elke dag van de week en voor alle blisterverpakkingen in de doos.

Ingrediënten Glucadol Twin

Actieve bestanddelen van GLUCADOL® TWIN : Elke witte tablet bevat 2000 mg glucosaminesulfaat 2KCl overeenkomend met 1500 mg pure glucosamine SO4. Elke roze tablet bevat 1200 mg pure chondroïtinesulfaat.

Hulpstoffen witte tabletten : Bindmiddelen : polyvinylpyrrolidone, polyvinylpolypyrrolidone – Vulmiddel : microkristallijne cellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Glansmiddelen : hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk – Kleurstof : titaandioxide (E171).

Hulpstoffen roze tabletten : : Desintegratiemiddelen : sorbitol, natriumcarboxymethylcellulose – Vulstoffen : dicalciumfosfaat, cellulose, hydroxypropylmethylcellulose – Antiklontermiddel : magnesiumstearaat – Bindmiddel : polyvinylpyrrolidone – Glansmiddel: hydroxypropylcellulose – Kleurstoffen : titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172) – Stabilisator: talk – Emulgator: propyleenglycol.
€ 49,95
€ 42,46

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol Twin

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Glucadol Twin

  Très bon prix. Et pour moi un soulagement articulaire.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Glucadol

  na ingreep aan beide schouders werd me glucosamine preparaat aangeraden door de chirurg,de huisarts gaf de raad GLUCADOL dagelijks te gebruiken,dit gebruik ik reeds 17 jaar,wanneer m'n doos leeg is,en ik er een week geen gebruik ,voel ik het heel goed aan ,dat er meer stramheid zit op m'n schouders.Dus goed resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  uitstekend product

  uitstekend product aanbevolen door vrienden, komt precies overeen met mijn verwachtingen, te slecht, ik had de dubbele rol formule besteld maar is momenteel niet beschikbaar, is ongeduldig wachten, klaar om het aan te bevelen aan mijn vrienden, echt zeer effectief voor gewrichten en osteoartritis.

  Was deze beoordeling nuttig?

Glucadol Twin kopen

Je kan Glucadol Twin van het merk Glucadol , geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten