€ 54,90
€ 43,92
Bespaar 20% (€ 10,98)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Glucadol Krill 168 capsules

Omschrijving van Glucadol Krill

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten. Onze gewrichten kunnen vergeleken worden met scharnieren tussen twee losstaande en aangrenzende beenderen. Zonder gewrichten kunnen we niet bewegen, ze zijn samengesteld uit vele fragiele en minder fragiele elementen:
- De uiteindes van de beenderen
- Het kraakbeen: een witte en harde materie op basis van collageen dat het uiteinde van elk bot omhult en voor de soepelheid van onze bewegingen zorgt; het is een soort schokdemper.
- De ligamenten: deze zijn noodzakelijk om het gebeente samen te houden, zoals riemen.

Kraakbeen is onderworpen aan een mechanische wet: hoe meer het gebruikt wordt, hoe meer het kan verslijten. Leeftijd speelt hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol. De gewrichten die het meest getroffen worden zijn die van de heupen, de knie, de wervelkolom en de vingers. De evolutie gaat in het algemeen traag, maar kan, afhankelijk van de plaats evolueren , eventueel met opstoten, of opnieuw stabiliseren. Wat de evolutie ook is, het eindresultaat is, vanaf het moment waarop de eerste tekenen zich voordoen, een stijfheid van de gewrichten en moeilijker en ongemakkelijk bewegen. Het is daarom zeer belangrijk om de veroudering van de gewrichten te controleren. Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermolecules, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

• Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen(*).
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming van de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress is een teveel aan vrije radicalen die bijdragen tot een versneld verouderingsproces.
• Krill olie bevat omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine. De omega 3-vetzuren in Krill olie zijn aanwezig onder de vorm van fosfolipiden, waardoor de omega 3-vetzuren optimaal worden opgenomen. Krill olie bevat eveneens astaxanthine, een natuurlijk antioxidans.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming de cellen van ons lichaam tegen oxidatieve stress.
• Krill olie bevat omega 3-vetzuren (EPA en DHA), fosfolipiden en astaxanthine, een natuurlijk anti-oxidans.

Gebruik van Glucadol Krill

Neem 1 witte en 1 roodbruine capsule Glucadol Krill in per dag, ’s morgens of ‘s avonds. De tabletten/capsules kunnen met of zonder voedsel ingenomen worden. De tabletten kunnen echter makkelijker samen met het voedsel ingeslikt worden. Het is steeds aan te raden de kuur gedurende minimum 3 maanden voort te zetten.

Ingrediënten Glucadol Krill

Glucosaminesulfaat 2NaCl (uit schaaldieren); Vulstof: microkristallijne cellulose; Ascorbinezuur; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk; Kleurstof: titaandioxide (E171); Zinkcitraat; Mangaangluconaat; Bevochtigingsmiddel: glycerol; Natriumseleniet.

1 witte tablet bevat:
1500 mg kristalllijn glucosaminesulfaat
12 mg vitamine C (15% RI**): onder de vorm van ascorbinezuur
1,5 mg zink (15% RI**): onder de vorm van zinkcitraat
0,3 mg mangaan (15% RI**): onder de vorm van mangaangluconaat
8,25 mcg seleen (15% RI**): onder de vorm van natriumseleniet
(**) RI: Referentie-inname
1 Roodbruine capsule bevat:
Elke roodbruine capsule bevat 300 mg Krill olie

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Glucadol Krill 168 capsules
€ 54,90
€ 43,92

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol krill

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals reeds voorgaande bestellingen , gewoonweg perfect zowel van bestelling tot ontvangst der bestelde producten en zeer makkelijk om alles te volgen en te worden op de hoogte gebracht.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement dat ik al enige tijd gebruik, wat me veel helpt bij het scheuren van de meniscus en waar ik niet zonder kan. Ik raad het aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over glucadol met krill , ik neem dit op aanraden van de specialist die mijn knie geopereerd heeft , merk toch een groot verschil in pijn en beweeglijkheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heilzaam product voor diegenen die last hebben van hun gewrichten alsook ontstekingen! Na een week merk je al beterschap aangezien de pijn in de gewrichten een pakje minder zijn en de algemene soepelheid in het lichaam ook terugkomt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit product nu reeds 3 maanden en het resultaat is beter,hij heeft last van artrose in zijn heup en had last bij het stappen en omhoog heffen van zijn been ,wat nu al een heel stuk beter gaat.Op aanraden van de huisarts is hij begonnen met glucadol krill.Hij is er tevreden over en zal het verder nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MIJ lijkt deze Glucadol nog beter dan de vorige versie! Onderzoek in deze materie staat natuurlijk ook wel ergens voor! Je kunt het bovendien proberen met een getrouwheidsplan...cfr info op verpakking

Glucadol Krill kopen

Je kan Glucadol Krill van het merk Glucadol, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten