€ 34,95
€ 27,61
Bespaar 21% (€ 7,34)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Glucadol 1500mg 84 tabletten

Omschrijving van Glucadol 1500mg

Het menselijke skelet bestaat uit vele gewrichten. Onze gewrichten kunnen vergeleken worden met scharnieren tussen twee losstaande en aangrenzende beenderen. Zonder gewrichten kunnen we niet bewegen, ze zijn samengesteld uit vele fragiele en minder fragiele elementen: 
- De uiteindes van de beenderen 
- Het kraakbeen: een witte en harde materie op basis van collageen dat het uiteinde van elk bot omhult en voor de soepelheid van onze bewegingen zorgt; het is een soort schokdemper. 
- De ligamenten: deze zijn noodzakelijk om het gebeente samen te houden, zoals riemen. 

Kraakbeen is onderworpen aan een mechanische wet: hoe meer het gebruikt wordt, hoe meer het kan verslijten. Leeftijd speelt hierbij waarschijnlijk een belangrijke rol. De gewrichten die het meest getroffen worden zijn die van de heupen, de knie, de wervelkolom en de vingers. De evolutie gaat in het algemeen traag, maar kan, afhankelijk van de plaats evolueren, eventueel met opstoten, of opnieuw stabiliseren. Wat de evolutie ook is, het eindresultaat is, vanaf het moment waarop de eerste tekenen zich voordoen, een stijfheid van de gewrichten en moeilijker en ongemakkelijk bewegen. Het is daarom zeer belangrijk om de veroudering van de gewrichten te controleren. Kraakbeen is grotendeels samengesteld uit watermolecules, die gevangen zitten in een netwerk, waarvan eveneens glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat, kraakbeencellen en collageen deel uitmaken.

Indicatie

• Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen.
• Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen.
• Zink, Mangaan en Seleen dragen bij tot de bescherming van de cellen in ons lichaam tegen oxidatieve stress.a

Gebruik van Glucadol 1500mg

Neem 1 tablet Glucadol in per dag, ’s morgens of ‘s avonds. De tabletten kunnen met of zonder voedsel ingenomen worden. De tabletten kunnen echter makkelijker samen met het voedsel ingeslikt worden. Het is steeds aan te raden de kuur gedurende minimum 3 maanden voort te zetten.

Ingrediënten Glucadol 1500mg

Glucosaminesulfaat 2NaCl (uit schaaldieren); Vulstof: microkristallijne cellulose; Ascorbinezuur; Glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, bijenwas en carnaubawas; Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk; Kleurstof: titaandioxide (E171); Zinkcitraat; Mangaangluconaat; Bevochtigingsmiddel: glycerol; Natriumseleniet.

1 tablet bevat:
1500 mg kristallijn glucosaminesulfaat
12 mg vitamine C (15% RI**): onder de vorm van ascorbinezuur
1,5 mg zink (15% RI**): onder de vorm van zinkcitraat
0,3 mg mangaan (15% RI**): onder de vorm van mangaangluconaat
8,25 mcg seleen (15% RI**): onder de vorm van natriumseleniet
(**) RI: Referentie-inname

Waarschuwing

Het Glucadol-gamma bevat glucosaminesulfaat van marine oorsprong (op basis van schaaldieren). Aangezien glucosamine een natuurlijke substantie is, is het veilig, wordt het goed verdragen en is het niet maagbelastend.De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 34,95
€ 27,61

Laatste reviews en ervaringen met Glucadol 1500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, ik neem het al meer dan 5 jaar in en ik heb geen rug- of gewrichtspijn meer. Het duurt minimaal 1 maand om het heilzame effect te voelen. Na 2 of 3 weken onderbreking voel ik dat de gewrichtspijn terugkomt.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het duurt een maand of twee om de veranderingen te voelen. (goed product). Ik neem het al bijna een jaar en ik zie het verschil, mijn rug doet minder pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product waar ik veel baat bij heb. Ik heb artrose in de nek en het helpt mij beter bewegen . Ik heb ook minder pijn. Ik kan dit ten zeerste aanraden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik (69 en 67 jaar oud) nemen ze mee sinds we in de vijftig waren en we voelen ons relatief goed. Osteoporose is niet voor ons..... tot dan toe en waarschijnlijk mede dankzij Glucadol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik al jaren dit product verminderd bij mij de pijnen en houd mijn gewrichten soepel, x aantal jaren terug was ik eventjes gestopt,pijnen namen weer toe en commentaar van mijn dokter : Ik heb jou toch gezegd dat je hiermee niet mag stoppen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product om te nemen om de botstructuur te behouden, preventief en curatief, interessant om te nemen bij een langdurige behandeling. Eenvoudige glucadol is interessant voor mensen die moeten vermijden wat schaaldieren (chondroïtine) bevat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al jaren Glucadol 1500 mg. Vooral omdat je slechts 1 tablet per dag hoef in te nemen. Van andere merken moet je vaak meerdere tabletten per dag innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van een vriend beginnen te nemen voor rugklachten, het is geen wondermiddel, maar heb toch de indruk dat alles wat soepelder beweegt! voel toch verschil als ik ermee gestopt was, blijf het dus gebruiken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het helpt mij zeker bij mijn artrose en ik hoop hier lang gebruik van te kunnen maken.mijn kraakbeen is niet verder afgetakeld.dus zal ik zeker in de toekomst dit product blijven gebruiken

Glucadol 1500mg kopen

Je kan Glucadol 1500mg van het merk Glucadol, geproduceerd door Takeda Belgium , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Glucadol of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Glucosamine
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Glucosamine
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Glucosamine