€ 35,00
€ 31,50
Bespaar 10% (€ 3,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Glisodine

Dankzij de specifieke eigenschappen van Glisodine als voedingssupplement kan dit product worden aanbevolen in alle omstandigheden waar een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen nodig is of waar de immuunrespons van het lichaam verzwakt is (o.a. bij bejaarden, maar ook bij iedereen die onderhevig is aan externe agressies zoals tijdens winterse aandoeningen, herstel na ziekte, stress, milieuvervuiling, blootstelling aan de zon en zware fysieke inspanning.

Gebruik van Glisodine

Glisodine kan sporadisch of continu gebruikt worden:
Sporadisch -> om het gunstige effect maximaal te benutten, worden 4 kuren per jaar aanbevolen (telkens bij de seizoenswisseling) De aanbevolen dosis bedraagt 2 capsules per dag (bij voorkeur 's morgens bij het ontbijt) gedurende 1 tot 2 maanden.
Een aanvullende behandeling kan worden overwogen bij intense oxidatieve stress (herstel na ziekte, stress, en bij zware fysieke belasting).

Waarschuwing

Door de aanwezigheid van tarweproteïnen mag dit product niet worden toegediend aan personen met een glutenovergevoeligheid.

Niet geschikt voor kinderen onder 12 jaar.
€ 35,00
€ 31,50

Laatste reviews en ervaringen met Glisodine

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  İk gebruek all yaren hij moet buiten dat neits gebrueken als medicament of vitamines ik meen het maar ik vind dat bij meer dan een kopen moet je voordeel krijgen jammer besta niet

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Goedendag; ik had 60 capsules Glicodine ANTI OXIDANT besteld en ik heb 60 capsules Glicodine Vitamine (Zink) ontvangen, dus ik heb geen mening om te geven. Groeten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Glisodine kopen

Je kan Glisodine van het merk Glisodine , geproduceerd door ENVEDERM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn