€ 26,60
€ 22,08
Bespaar 17% (€ 4,52)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van GLA Borage Olie

GLA BORAGE OLIE van Pharmanutrics is een hoog gedoseerd voedingssupplement met 1053 mg borage olie (borrago officinalis), 200 mg GLA (gammalinoleenzuur) en 10 mg vitamine E.

Borageolie is rijk aan gammalinoleenzuur (GLA). Dit omega 6-vetzuur komt nauwelijks in voeding voor; het wordt in het lichaam gevormd uit (cis)linolzuur (aanwezig in plantaardige oliën). Vaak vindt deze omzetting in beperkte mate plaats, waardoor minder (gunstige) eicosanoïden (lokale hormoonachtige stoffen) worden gevormd.
Factoren die hierbij een rol kunnen spelen zijn een te hoge consumptie van transvetzuren, verzadigde vetten, suiker, alcohol en koolhydraten en een tekort aan essentiële voedingsstoffen, die bij deze omzetting betrokken zijn (magnesium, vitamine B6, niacine, zink, selenium, vitamine C, vitamine E). Daarbij maakt niet iedereen het enzym delta-6-desaturase, dat linolzuur omzet in GLA, in dezelfde mate aan.
Bij ouderen bijvoorbeeld is het enzym in mindere mate aanwezig. GLA ondersteunt de gezondheid van huid, bloedvaten, gewrichten en botten, bevordert een normale en regelmatige vrouwelijke cyclus, is goed voor zenuwweefsel, bevordert een normale celdeling en is gunstig voor de geestelijke balans. GLA is ook goed voor het in stand houden van een normale bloeddruk en een gezonde cholesterolspiegel en GLA ondersteunt het natuurlijk afweersysteem. Bevat geen allergenen.
€ 26,60
€ 22,08

Laatste reviews en ervaringen met GLA Borage Olie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Droge huid

  Ideaal supplement van bernagieolie dat rijk is aan gamma linoleenlzuur dat effectief help bij de hydratatie bij de huid. Ook aan te raden voor mensen met andere huidklachten zoals eczeem enzo. Ik neem dit altijd in met zink en een omega 3 olie, zodat het goed opgenomen wordt. Voordelig geprijsd.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed voor droge huid.

  Hoog gedoseerd GLA-supplement. Goed te combineren met visolie. Prima kwaliteitsverhouding en echt aan te raden voor mensen met een droge huid of eczeem. Werkt echt.

  Was deze beoordeling nuttig?

GLA Borage Olie kopen

Je kan GLA Borage Olie van het merk PharmaNutrics , geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE