€ 20,10
€ 15,08
Bespaar 25% (€ 5,02)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Pilbox Mini Grijs 1 stuk
€ 20,10
€ 15,08

Laatste reviews en ervaringen met Pilbox Mini Grijs

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Pilbox mini

  Ik heb de bruin - oranje variant toegestuurd gekregen en hij ziet er mooi uit. De pilbox mini is gemakkelijk in gebruik en past in elke handtas. De dagen staan er op vermeld in het Nederlands en in het Frans. Binnenin zitten 2 verschuifbare stukjes zodat je makkelijk jou medicatie kan verdelen over de ochtend, middag en de avond. Ook fijn dat je gewoon 1 dag er volledig uit kan nemen zodat je nog meer plaats bespaart in je handtas als je een dagje weggaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Semainier très pratique

  Les petites boites sont pratiques à ranger dans la valisette de médicaments et le couvercle de chaque jour glisse facilement pour une bonne prise en main pour une personne âgée. Je tourne uniquement avec ces boites-là pour ma grand-mère.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Sterk, praktisch, handig als je niet beschikt over een grote medicatie neemt niet te veel ruimte in beslag als je moet reizen heel gemakkelijk te gebruiken in een mooie tas sluit niet uit

  Was deze beoordeling nuttig?

Pilbox Mini Grijs kopen

Je kan Pilbox Mini Grijs van het merk Pilbox , geproduceerd door GROUPE BATTEUR BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pillendozen