€ 14,90
€ 10,43
(€ 52,15 / 100 ml)
Bespaar 30% (€ 4,47)
Promotie 30% korting

Omschrijving van Gengigel

Gengigel, Een natuurlijke gel voor mond- en tandvleesverzorging met hyaluronzuur. Voor een actieve bescherming tegen tandvleesaandoeningen en ter ondersteuning van de natuurlijke genezing van ontstoken en beschadigd weefsel in de mond. Na tandbederf is de meest voorkomende aandoening in de mond een ontsteking van het tandvlees en het paradontium (wortelvlies - het weefsel dat de tanden omgeeft en ondersteunt). De diagnose tandvleesaandoening wordt vaak niet in een vroeg stadium vastgesteld omdat er, in tegenstelling tot tandbederf, nog geen kies- of andere pijn optreedt. Schattingen geven aan dat wel 50% van de volwassenen in Nederland aan een vorm van tandvleesontsteking lijdt, maar slechts 10% heeft serieuze klachten.

Indicatie

- Gingivitis: Ontsteking van het tandvlees. De symptomen zijn onder andere: zwelling, pijnlijk tandvlees, bloedend tandvlees en slechte adem.
- Paradontitis: Hoofdoorzaak van tandverlies. Als gingivitis niet behandeld wordt, ontwikkeld de aandoening verder tot parodontitis, waarbij de tanden en kiezen los gaan zitten en kunnen uitvallen.
- Lichen Planus: Eczeem in de mond. Kan erg pijnlijk en moeilijk te behandelen zijn.
- Mondzweertjes: Open zweertjes in de mond. Kunnen variëren in grootte en in de tijd die nodig is om te genezen. Kan erg pijnlijk zijn. Gaan na verloop van tijd over, maar kunnen terugkomen.
- Terugtrekkend tandvlees: Het tandvlees krimpt waardoor de wortel van tanden of kiezen bloot komt te liggen. Hierdoor kan gevoeligheid ontstaan.

Het is ook geschikt voor diabetici, daar door de toevoeging van xylitol als natuurlijke zoetstof geen significante schommelingen in de bloedsuikerspiegel veroorzaakt worden.

Ook voor kinderen, zwangere vrouwen en ouderen.

Gebruik van Gengigel

Breng een dun laagje aan op de geirriteerde of ontstoken tandvlees na elke hoofdmaaltijd.

Masseer lichtjes in met een schone vinger.

Ingrediënten Gengigel

Gengigel® is een innovatief gepatenteerd biotechnologisch geproduceerd medisch middel - klasse 2A, dat 0,2% hyaluronzuur bevat met een hoog moleculair gewicht.

Bijwerkingen van Gengigel

Er zijn geen contra-indicaties of bijwerkingen en het kan zonder beperking gebruikt worden.

Waarschuwing

- Er is geen interactie bekend met andere medicatie, zodat het gebruik tijdens specifieke behandelingen bijvoorbeeld met antibiotica veilig wordt geacht.
- Gengigel® is buitengewoon veilig.
€ 14,90
€ 10,43
(€ 52,15 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Gengigel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Goed product

  Product aanbevolen door mijn tandarts naar aanleiding van tandvleespijn. Het product is effectief en de prijs op de Farmaline-site is interessant. Aanbevolen omdat het de tandvleespijn kalmeert.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  helpt bij ontsteking tandprothese

  helpt bij ontsteking tandprothese, soms heb ik ontsteking door tandprothese

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Gengigel 20 ml gel

  Tandvleesproblemen, zorgt voor een snelle ontlasting Gengigel heeft geen contra-indicaties of bijwerkingen. Bijzonder nuttig en discreet, kan overal worden gebruikt. Heeft geen slechte smaak, eerder aangenaam Ik gebruik ook de tandpasta

  Was deze beoordeling nuttig?

Gengigel kopen

Je kan Gengigel van het merk Gengigel , geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelig / Geïrriteerd Tandvlees
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Aften