€ 11,45
€ 10,31
(€ 13,75 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,14)

Omschrijving van Gehwol Med. Eeltcrème


Ondanks dat eeltvorming een natuurlijke reactie is om de huid te beschermen, kan overmatig eelt erg vervelend zijn. De nieuwe Gewhol Eelt Crème vermindert de eeltlaag binnen 29 dagen met 96%*. De unieke combinatie van de ingrediënten: Ureum, Glycerine en Allantoïne maakt de eeltlaag los en het Zijde-extract zorgt voor mooie zachte voeten.

Dermatologische studies* tonen aan dat de eeltcrème overmatige eelt vorming al na 15 dagen met meer dan de helft vermindert en dat overmatig eelt na 29 dagen zelfs bijna helemaal verdwijnt.

*Studie ProDERM, 01/2010

Ingrediënten Gehwol Med. Eeltcrème

Manuka-olie en zinkoxide rekenen definitief (gedurende 24 uur) af met onaangenaam ruikende voeten. Brede werking en beschermt tevens tegen bacteriën en schimmels. Uitermate ge- schikt bevonden voor de hygiëne van de voeten.

€ 11,45
€ 10,31
(€ 13,75 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol Med. Eeltcrème

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  heel fijne créme

  Heerlijke crème die je harde eeltplekken doet verzachten. Aangezien ik veel wandel heb ik nogal eens last van eelt aan de voeten en deze crème zorgt er dan echt voor dat mijn voeten mooier en zachter blijven. Dus zorg altijd dat ik eentje in huis heb.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Pieds

  Bonne crème qui nourrit bien

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed product

  Een heel goede creme voor de voeten, een zeer lichte crème met toch wel een aangename geur. Ik heb de créme nu een paar dagen gebruikt en ik merk zeker verschil, mijn voeten voelen zachter aan en bovendien heb ik minder last van eelt. Ik ben heel tevreden over dit product het is zeker aan te raden om deze crème aan te kopen en als deze tube op is zal ik er zeker nog een bij bestellen!

  Was deze beoordeling nuttig?

Gehwol Med. Eeltcrème kopen

Je kan Gehwol Med. Eeltcrème van het merk Gehwol , geproduceerd door CONSULTA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging