€ 10,09
€ 9,08
(€ 12,11 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,01)

Omschrijving van Klovenzalf


Gehwol Kloven-Zalf is een verzorgende zalf voor sterk vereelte, gesprongen, droge en ruwe huid. Bij (langdurig) droog weer kunnen gemakkelijk kloofjes in handen en voeten ontstaan. Met GEHWOL Kloven-Zalf zult u merken dat kloofjes snel minder pijnlijk worden en daarna verdwijnen. Bij regelmatig gebruik krijgt de huid zijn natuurlijke elasticiteit en weerstand terug. Beschermt effectief en voorkomt kloofjes.

Indicatie

Een herstellende zalf voor direct en snel herstel van kloven op de voeten en handen, maakt de huid zacht en elastisch.

Gebruik van Klovenzalf

Bij kloven: De GEHWOL Kloven-Zalf royaal op de kloven aanbrengen en afdekken met een pleister of verbandje. Dit gedurende een aantal uren laten intrekken. 
Bij een droge en ruwe huid: 1-2 maal per dag de huid goed inwrijven. 

Ingrediënten Klovenzalf

Panthenol, bisabolol, eucalyptus, lavendel, rozemarijn, menthol, kamfer, tijm en hulpstoffen. 

Bijwerkingen van Klovenzalf

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
€ 10,09
€ 9,08
(€ 12,11 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Klovenzalf

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij regelmatig gebruik heb je geen last meer van ruwe voeten. Sinds ik het gebruik nooit geen kloven meer gehad en het is tevens goed voor de handen. Zeker aanschaffen!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf kalmeert en verzorgt kloven. Weliswaar verricht deze zalf wel geen wonderen. Wie gevoelig is en er veel last van heeft zal er waarschijnlijk niet volledig mee geholpen zijn.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer efficiënt maar vet .gives een gevoel van zachtheid aan de voeten en meer barstenlevering in 3 dagen zeer geschikt en goedkoper dan in apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb er al verschillende van besteld. Deze klovenzalf voor de voeten is ook heel goed aan te wenden op andere lichaamsdelen waar kloven ontstaan. Je moet alleen wat wennen aan de geur, maar die is eigenlijk aangenaam. Beter deze zalf dagelijks te gebruiken dan een voorgeschreven zalf met cortisone.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ongelofelijk product. Door jaren cortisone had ik huid problemen en zeer droge voeten bijna kloven .Onmiddellijk voel je dat de voeten de zalf opnemen en na 4 dagen al was grootste voetenleed over..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gehwol Klovenzalf is een ideaal middel voor de verzorging van de voeten. Het smeert gemakkelijk open en helpt uitstekend om de huid soepel te houden zonder dat die gaat barsten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste maal dat ik dit product heb besteld. Het product is aangenaam in gebruik, heeft een aangename geur en wrijft heel gemakkelijk open. De hielen voelen nadien zeer zacht aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De klovenzalf is zeer eenvoudig aan te brengen en helpt om het eelt zacht te houden. Het beste is om de crème 's nachts op de hielkloven aan te brenge, zodat het goed inwerkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend middel tegen kloven.Was mijn zalfjes thuis vergeten gedurende mijn skiverlof, maar dank zij GEHWOL klovenzalf was in een drietal dagen mijn leed geleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goeie zalf, ik denk dat er geen betere bestaan. Enige opmerking. Men zou ook voor privépersonen, grite hoeveelheden kunnen aankopen, met een pompje erin
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gekocht als produkt voor de handen, het blijkt wel voor de voeten te zijn. Toch helpt het heel goed!! Mijn man werkt als tuinaannemer en door het vele cement dat ze nodig hebben bij bv een oprit, heeft hij last van diepe kloven in zijn handen! Het produkt is best vettig, maar voedt de huid heel goed, zodat na 1 dag al duidelijk verbetering zichtbaar is!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  prijs kwaliteit ok, lansinoh geeft ongeveer zelfde resultaat maar is veel duurder. Het is niet genezend, want niet ontstekingsremmend maar belast de huid niet en prikt ook niet heel erg als de kloven diep openliggen.

Klovenzalf kopen

Je kan Klovenzalf van het merk Gehwol, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid