€ 2,47
€ 2,20
Bespaar 11% (€ 0,27)

Omschrijving van Lohmann & Rauscher Gazin 5x5cm 18500

Gazin gaaskompressen zijn zacht, sterk absorberend en luchtdoorlatend. Omdat alle knipranden binnen liggen zijn er geen randrafels. Het assortiment omvat steriele gaaskompressen zonder, en onsteriele gaaskompressen met of zonder röntgencontrastdraad. Steriele gaaskompressen met röntgencontrastdraad zijn verkrijgbaar onder de merknaam Setpack.
- van verbandgaas volgens DIN EN 14079
- zonder röntgencontrastdraad, 17-dradig, 8-voudig
- alle knipranden binnenliggend, dus geen randrafels
- goede absorptie

Indicatie

voor wondreiniging
voor wondbedekking
voor het absorberen van lichaamsvocht

Ingrediënten Lohmann & Rauscher Gazin 5x5cm 18500

De gaaskompressen bestaan uit 100% katoen. De aanwezige röntgencontrastdraad is blauw en bestaat uit polypropyleen, polyestergaren en bariumsulfaat.

€ 2,47
€ 2,20

Laatste reviews en ervaringen met Lohmann & Rauscher Gazin 5x5cm 18500

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  onmisbaar in de huisapotheek

  Een klein wondje ? Ontsmetten, een gaasje van Gazin erover en bevestigen met Mefix. Dit is de allerbeste manier om kleine en grote wondjes te verzorgen. Je kiest zelf hoeveel laagjes je over de verwonding doet, of hoever je het open vouwt, en soms is het wondje zo klein dat ik het gaasje in tweeën vouw. Heel handig in gebruik en onmisbaar in elke huisapotheek.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Samenpersen

  Voldoet aan de beschrijving voor een aantrekkelijke prijs. Product ontvangen binnen een redelijke termijn en geleverd per post. Wees voorzichtig, deze kompressen zijn niet steriel. Ik raad dit artikel aan.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeker aan te raden is niet alleen een hulp voor de persoon, maar zal ook als aangenaam worden ervaren door de omgeving, Zeer tevreden Zeker aan te raden is niet alleen een hulp voor de persoon, maar zal ook als aangenaam worden ervaren door de omgeving, Zeer tevreden

  Was deze beoordeling nuttig?

Lohmann & Rauscher Gazin 5x5cm 18500 kopen

Je kan Lohmann & Rauscher Gazin 5x5cm 18500 van het merk Lohmann & Rauscher , geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Kompressen of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Niet-steriele Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Verbanden