Garancia Eau De Sourcellerie 50 ml

Garancia  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 50,77
€ 45,69
(€ 91,38 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 5,08)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Garancia Eau De Sourcellerie

HET 1E ANTI-AGEING PARFUM? INNOVATIE OF TOVENARIJ?
Beide, zoals we dat van Garancia gewend zijn! Hals en decolleté zijn erg fragiel en vaak vergeten we die tijdens ons verzorgingsritueel. Waarom zouden we onze hals en decolleté niet van oxidantia en natuurlijke verkwikkende oliën voorzien wanneer we ons parfumeren? Ik wilde meer dan een parfum creëren, het moest een verzorgend parfum worden. Eau de Sourcellerie® is alcoholvrij en bevat een krachtige gepatenteerde antioxidans: Peps'kin®. Elke dag opnieuw verschaft dat onze huid de natuurlijke olie van patchoeli, mirte, cistusroos en immortelle, die bekendstaan voor hun heilzame en olfactorische invloed op de huid.

ONZE INSPIRATIEBRON
Dit parfum, dat het midden houdt tussen sprookje en werkelijkheid, is een eerbetoon aan de "megaceros", een prachtig en reusachtig hert dat recht uit een legende lijkt te komen, maar echt bestaan heeft en nu van onze aardbol verdwenen is. Ik heb die reuzenherten ontdekt, volledig opgezet met hun vacht en statige gewei, in het Musée de la Préhistoire van les Eyzies-de-Tayac. Emoties verzekerd ... Volgens het sprookje bewaarden die dieren, ook wel "Grote Geesten van de Natuur" genoemd, sinds lang vervlogen tijden een geheim: het bestaan van een magische bron voor de eeuwige jeugd, Eau de Sourcellerie®.

DE GEURCREATIE MET HAAR PIRAMIDE
Ik wilde een ander, eersteklas, verleidelijk, chic en elegant parfum creëren met een uitzonderlijke geur; een combinatie van unieke "poederige aromatische" akkoorden dat de huid beschermt tegen veroudering. Eau de Sourcellerie® is het 1e poederige aromatische parfum. Deze geurcreatie houdt de eeuwigheid van de oliën van het Corsicaanse maquis vast om een betoverend spoor te creëren. Deze geur, met heel veel natuurlijke ingrediënten, houdt bijzonder lang aan. Zijn lange houdbaarheid werd door drie gekwalificeerde beoordelaars (oenologen) klinisch getest op 20 proefpersonen; daaruit bleek dat Eau de Sourcellerie® langer dan 8 uur aanhoudt.

Basisnoten van de geur: patchoeli, vanille, witte muskus
Hartnoten van de geur: immortelle, viooltje, aldehyden
Topnoten van de geur: cistusroos, mirte, braambes, amandel

PEPS’KIN ® is de antioxidant van de toekomst:
PEPS’KIN ® is 1000keer actieverdan liponzuur en kinetine.
PEPS’KIN ® is 11keer actieverdan Idebenone.
PEPS’KIN ® is 20keer actieverdan γ-Tocophérol.
Het bestrijdt een nieuw type van vrije radicalen (RNS of stikstofhoudende reactieve soorten) voor een totale bescherming van de weefsels, cellen en moleculen. Uit verschillende studies bleek het overwicht vanPEPS’KIN ® op de vrije radicalen ROS en RNS ten opzichte van andere krachtige antioxidanten zoals idebenone, kinetine, liponzuur en γ-Tocophérol.

SELECTIE VAN NATUURLIJKE OLIËN MET EEN OLFACTORISCHE EN HEILZAME INVLOED OP DE HUID
-Immortelle (Helichrysum italicum) Behoort tot de aromatische soorten die het Corsicaanse struikgewas zijn bijzondere en typische geur geven. Staat bekend voor zijn helende en adstringerende eigenschappen.
-Cistusroos (Cistus) Het hars dat door zijn bladeren wordt geproduceerd, wordt opgevangen. Bezit ook helende eigenschappen
-Mirte (Myrtus) Mirte wordt al sinds de oudheid gebruikt en heeft nog steeds een uitgelezen plaats in de farmacopees. Mirte is zeer rijk aan tannines en staat bekend voor zijn helende en antiseptische eigenschappen
-Patchoeli (Pogostemon cablin) Wordt ook voor zijn opwekkende werking gebruikt.

Indicatie

Een verzorgend parfum zonder alcohol, met antioxidanten werking en verkwikkende oliën voor de huid.

EAU DE PARFUM ZONDER ALCOHOL 

Gebruik van Garancia Eau De Sourcellerie

Breng aan op de pluspunten van het lichaam. Het is geen eau de toilette maar een eau de parfum, 0% alcohol en 10% concentraat.

Ingrediënten Garancia Eau De Sourcellerie

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER / EAU), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, COUMARIN, D-LIMONENE, LINALOOL
€ 50,77
€ 45,69
(€ 91,38 / 100 ml)

Garancia Eau De Sourcellerie kopen

Je kan Garancia Eau De Sourcellerie van het merk Garancia , geproduceerd door COSMXPERT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Parfums