€ 22,95
€ 19,51
Bespaar 15% (€ 3,44)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytostar Appelazijn 1200

Fytostar Appelazijn 1200 is een krachtig nutricomplex met groene thee die bijdraagt tot een gewicht onder controle. De chroom ondersteunt bovendien de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte. Dit complex is aangevuld met Java thee en vitamine B6.

Indicatie

Bevat groene thee, dat bijdraagt tot de gewicht onder controle

Gebruik van Fytostar Appelazijn 1200

2 tabletten per dag innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

Ingrediënten Fytostar Appelazijn 1200

Apple cider vinegar (Appelazijn), Camellia sinensis (L.) Kuntze (Groene thee), vulstoffen: Microkristallijne cellulose; Siliciumdioxide, Orthosiphon anistatus (Javaanse nierthee), antiklontermiddel: Magnesiumstearaat; Talk, glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose, Pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), bevochtigingsmiddel: Polysorbaat, Chroom picolinaat (Chroom), glansmiddelen: Bijenwas.
 
Per 2 tabletten: RI*
Appelazijn1200 mg 
Groene thee 400 mg 
Javaanse thee 66 mg 
Vitamine B6 5.6 mg 400%
Chroom 80 µg 200%
*RI: Referentie Inname 

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C), buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.
€ 22,95
€ 19,51

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar Appelazijn 1200

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  2 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Fytostar appelazijn is een goed voedingssupplement als hulpmiddel om het gewicht onder controle te krijgen. Dit lukt echter alleen als de voeding aangepast wordt. Vet-arm……...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Appelazijn is gekend om zijn afslankend resultaat maar bij mij werkten deze pillen niet echt. Bovendien vond ik ze niet prettig in gebruik en hadden ze een nare geur.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik heb dit product gebruikt, maar eigenlijk heb ik geen resultaat hiervan ondervonden. Vet afdrijven? vocht afdrijven? Volgens mij is dit een sprookje die niet bestaat.

  Was deze beoordeling nuttig?

Fytostar Appelazijn 1200 kopen

Je kan Fytostar Appelazijn 1200 van het merk Fytostar , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetverbranders
Afslanken > Combinatiepreparaten